Slongs

Bizarre taferelen op de Instagram-pagina van Slongs. De rapster uit Antwerpen leek het slachtoffer te zijn geworden van een hack.

Want haar geverifieerde account werd vorige week overgenomen door een zekere ‘Bekir’. Vorige week postte Charissa Parassiadis, zoals Slongs echt heet, nog een video van zichzelf op haar account.

Alles leek normaal, tot vorige week de boodschap ‘this account has been purchased. Please unfollow’ verscheen. Sindsdien werden er al 12 filmpjes gepost op haar Instagram, allemaal in het Turks. Ze lijken van diverse plekken op sociale media, zoals TikTok, te zijn geplukt.

Over het algemeen lijkt de content van ‘Bekir’, zoals de persoon zichzelf noemt, wel vrij onschuldig. De slogan onderaan – ‘Korku kılıçtan daha derin kesiyor’ – kan je vertalen naar ‘angst snijdt dieper dan het zwaard’.

Het is een quote die Arya Stark in de boeken van George R.R. Martin uitspreekt. De persoon lijkt fan van ‘Game of Thrones’ te zijn.

Intussen is de rapster helemaal terug op haar account. “Na regen komt de zon Slongs! Ze mor zeker! Velen van jullie weten al dat ik vorige week gehackt ben. Instagram was plots overgenomen door Turkse vlaggen”, schrijft de Antwerpse rapster.

Bron: BM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slongs (@dievanongs)