Wanneer en waar werd je voor het eerst herkend? Hoe ben je “beroemd” geworden? Bekijk hier de foto’s en beelden.

Ik kan niet zeggen dat ik voor één ding beroemd ben geworden, want ik heb een heleboel dingen gedaan om in het nieuws te komen, aldus influencer Merve Taşkın.

Mijn eerste reden om in het nieuws te komen was de tweet over de wedstrijd Beşiktaş-Porto. Als Beşiktaş wint, zei ik: “Ik schrijf ‘Beşiktaş’ op mijn borst.”

Ik heb geen verstand van voetbal, ik schreef het voor de fun, maar gelukkig won Beşiktaş en moest ik mijn woord houden. De volgende dag verscheen ik voor het eerst in mijn leven in kranten en nieuwssites.

In Ekşi sözlük (een populaire Turkse site) stond in de meest beleefde samenvatting ‘Ze werd beroemd met haar borsten’. Trek jij je iets aan van de slechte commentaren die op het internet over je geschreven worden? Hoe ben je gewend geraakt aan deze lynchpartij?

Natuurlijk hebben ze een effect, maar als de reden alleen mijn borsten waren, zou elke vrouw met borsten beroemd moeten zijn.

Net zoals elke vrouw die een laag uitgesneden foto op Instagram plaatst niet zoveel volgers heeft, is dit een vergelijkbare kwestie.

De energie, het karakter, de intelligentie en de uitstraling die iemand uitstraalt zijn ook effectief.

Wat betreft het lynchen. Ik stoor me niet aan slechte commentaren, integendeel, ik ben ze dankbaar omdat ze me motiveren.

Toen ik klein was, lachten ze mijn huis uit waar ik met mijn familie woonde, omdat we arm waren, of de beeldbuis-tv in mijn kamer.

Wat was het resultaat? Ze motiveerden me om succesvol te zijn en nu woon ik in een herenhuis of heb ik het budget om overal ter wereld een luxe huis te huren.

‘De maatschappij corrumpeert mijn moraal’ zei je. Interessante observatie. Kun je hier wat dieper op ingaan?

Is onze maatschappij moreel? Verwachten ze dat ik moreel ben? Ik denk niet dat wat ik doe immoreel is.

Wat er in ons land gebeurt is duidelijk: verkrachtingen, bloedbaden, mensen die elkaar op straat in elkaar slaan, geweld tegen vrouwen, huiselijk geweld, verkeersbandieten, geweld tegen dieren…

We komen dit soort nieuws elke dag tegen. Er is bijna geen liefde en respect meer voor elkaar.

Berichten sturen naar andermans man, vrouw, vriendin op sociale media, een constant verhaal over vreemdgaan en betrapt worden. In zo’n omgeving is er volgens mij heel wat om over te praten!

Je hebt een rechtszaak gehad. Vanwege een post die je maakte vanuit een museum in Amsterdam. Wat zijn de details? Wat heb je meegemaakt?

Ik heb een ervaring gehad die heel bijtend voor me was, maar die me heeft gebracht waar ik nu ben. In 2020 ging ik naar het seksmuseum, zoals elke toerist. Daar kwam ik in de problemen door het penisbeeldje.

Ik werd midden in de nacht door de gendarmes uit het hotel gehaald en 1 nacht vastgehouden om naar de officier van justitie te worden gebracht.

Later ging ik naar de rechtbank en werd ik veroordeeld tot 5 maanden gevangenisstraf en met de beslissing om de bekendmaking van het vonnis uit te stellen, werd ik vrijgelaten op voorwaarde dat ik 5 jaar lang geen misdaad zou plegen.

Dit zette me onder druk. Ik heb 2 jaar gezwegen en ik moest me gedragen op sociale media.

Laten we het over OnlyFans hebben. Hoe is het begonnen?

Op een dag drong het tot me door tijdens mijn stilte na de rechtbank. ‘Waar ben ik mee bezig?’, ‘Ben ik dit?’ zei ik tegen mezelf en ik ging de confrontatie aan.

Ik gaf aan mezelf toe dat ik bang was en herinnerde mezelf, die altijd risico’s had genomen en vooruit was gegaan zonder ergens bang voor te zijn, tot dit moment.

Deze gebeurtenis had me veranderd en ik moest terug naar mijn essentie. Dit was niet de weg naar mijn dromen en ik begon Onlyfans, wetende dat er slechte dingen zouden gebeuren, wetende dat er over me geklaagd kon worden. De datum was 17 maart 2022. De resultaten waren precies zoals ik voorspeld had.

Wat voor soort platform is Onlyfans? Moet je hele vette posts maken om geld te verdienen?

Er zijn twee systemen. Ofwel betaal je elke maand een bedrag, abonneer je je en zie je de gewaagde inhoud van de producent van de inhoud.

Of je volgt gratis. Maar wat je gratis ziet, is natuurlijk niet anders dan op Instagram. De meest gewaagde content wordt via DM naar speciale abonnees gestuurd. Zoals ‘naakt sturen’ met een privébericht.

Het is net als hoe mensen naakt naar elkaar kunnen sturen op Instagram, Twitter, Whatsapp.

De logica is hetzelfde. Het zijn immers allemaal privéberichten, met wederzijdse toestemming en beide partijen zijn ouder dan 18 jaar.

Het gerucht gaat dat je ongelooflijk veel geld verdient. Wat is je geschatte inkomen? Onderhoudt u uw gezin?

Ik verdien $100.000 (93.595 euro) per maand, maar dat is niet genoeg voor mij. Het is te weinig voor mijn levensstijl.

Geloof me, al het geld gaat op aan airbnb villa’s, business class vliegtickets, enz. die ik betaal terwijl ik over de hele wereld reis.

Ik moet minstens 1 miljoen dollar per maand verdienen om het leven dat ik leef comfortabeler te maken. Dit is mijn doel en ik geloof dat het zal uitkomen en ja, ik onderhoud mijn gezin.

Wat voor soort posts deel je? Heb je een bepaalde stijl?

Mijn posts variëren afhankelijk van de persoon die ik stuur. Als het een oudere abonnee is, is het betrouwbaar omdat ik die ken. Nieuwe abonnees benader ik voorzichtiger. Het is ook belangrijk hoeveel geld de volgers uitgeven.

Hoe meer budget, hoe meer gedurfde inhoud! Mensen die al enorme budgetten uitgeven, geven de content die ik ze stuur niet prijs.

“Ik heb zoveel geld betaald, waarom zouden anderen het gratis zien? Ben ik een sukkel?” zegt hij. Dit is voor mij het meest betrouwbare abonneeprofiel. Ik kan ze ook volledige naaktfoto’s sturen, maar zoals ik al zei, denk alsjeblieft niet dat ik iedereen naaktfoto’s stuur: Ze moeten me eerst verdienen!

Bekijk hier de foto’s en beelden.

Wat voor soort publiek heb je op Onlyfans? Wat voor soort mensen zijn je abonnees?

Mijn publiek is over het algemeen rijk/ultra rijk. Qua leeftijd zijn er jonge mensen rond mijn leeftijd, mensen van middelbare leeftijd en wat meer ‘volwassen’ mensen.

Het zijn allemaal nationaal erkende mensen. Er zijn geen kinderen, omdat ze geen geld hebben.

Veel mensen die je kunt bedenken in het land zoals beroemde artiesten, bekende, zakenmannen, politici schrijven me.

De meesten zijn mannen. Er zijn er ook die getrouwd zijn en een vriendin hebben.

Bron: Onedio