De Hasseltse YouTuber Siaz heeft recentelijk een video gepubliceerd waarin hij een verlaten villa van een Turkse maffiabaas bezoekt.

Samen met enkele anderen wist hij een ingang te vinden via de hamamruimte. Bij binnenkomst was Siaz meteen onder de indruk van de luxe die het huis uitstraalde.

“Deze mensen hebben echt geld gehad,” was de eerste indruk van Siaz.

Het interieur was rijk aan details, met een opvallend mooie woonkamer. “Het lijkt wel alsof we in een filmset staan. Hoe kan dit ooit verlaten zijn?” vroeg hij zich af terwijl hij comfortabel in een zetel plaatsnam.

Hij maakte zelfs een verwijzing naar de bekende tv-show MTV Cribs vanwege de weelderige uitstraling van de villa.

De villa was gedecoreerd met gouden luchters die overal in het huis te vinden waren. Er was een grote fitnessruimte compleet met loopband en andere apparatuur, wat duidde op een volledige gym in huis. Ondanks de luxe waren er sporen van inbraak door koperdieven.

Een ander opvallend kenmerk van de villa was de sauna, wederom een teken van de welvaart van de vorige bewoners. Siaz en zijn vrienden vonden zelfs nog een pak macaroni dat een maand geleden was verlopen. Ze stuitten ook op enkele kluizen, maar besloten daar niet aan te komen.

Siaz was verbaasd dat een dergelijke luxueuze woning verlaten kon zijn. “Het is hier echt luxe,” zei hij. Hoewel alle persoonlijke spullen waren meegenomen, waren de meubels nog steeds aanwezig. “Hier heeft een Turkse maffiabaas gewoond,” verklaarde Siaz.

De villa staat inmiddels al jarenlang leeg nadat de eigenaar, die een bouwbedrijf bezat, in financiële problemen raakte. De verlaten staat van het pand, dat gebaseerd is op de stijl van Versace, bleef Siaz verbazen. “Het is hier pas een paar maanden verlaten,” merkte hij op, terwijl hij door de lege kasten keek.

Met zijn ontdekking heeft Siaz een fascinerend kijkje gegeven in een wereld van vroegere rijkdom en verval.

Bron: Youtube