Merve Taşkın

OnlyFans fenomeen Merve Taşkın heeft onthuld dat ze slachtoffer is geworden van geweld door haar ex-vriend en heeft foto’s gedeeld waarop de sporen van fysiek geweld te zien zijn. Taşkın deelde ook beelden van het geweld met haar volgers.

Merve Taşkın, die inhoud voor volwassenen produceert op het sociale mediaplatform OnlyFans, heeft de littekens van het fysieke geweld dat ze van haar ex-vriend heeft ondergaan gedeeld.

Taşkın, die details gaf over het geweld dat ze heeft ervaren, zei: “Precies een jaar geleden begon ik aan een relatie van ongeveer 10 maanden waarin ik ongeveer 7-8 maanden geweld heb ervaren, dat elke dag erger werd. Ik begon aan een relatie waarin ik elke dag meer geweld meemaakte gedurende ongeveer 7-8 maanden van een relatie van 10 maanden.”

Ze voegde eraan toe: “Mensen zouden misschien zeggen: ‘Je verdient dit geweld, je hebt het verdiend.’

Maar destijds had ik niet de psychologische veerkracht om die opmerking te doorstaan.

Ik vermeed om het te delen, vermeed om naar mijn foto’s te kijken, vermeed zelfs om erover te praten. Ik onderdrukte mijn ervaringen en gedroeg me alsof het nooit was gebeurd.”

Taşkın merkte op dat ze het nu deelde omdat ze zich sterker voelt en omdat ze wil dat het leed zichtbaar wordt: “Ik deel dit voor vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt en het hebben overleefd.”

Ze eindigde haar boodschap met dankbaarheid voor de steun van haar vrienden:

“Ik dank al mijn vrienden die hebben geprobeerd me te redden, maar me niet konden redden omdat ik het niet wilde, die altijd hoopten dat ik terug zou keren naar mijn oude leven en me steunden toen ik terugkwam. Alles was mijn keuze en ik heb de consequenties van mijn keuzes ervaren.”

Bron: Turkse media