Foto via Facebook

De hele wereld is in de ban van het Coronavirus. Er worden drastische maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te remmen, ook in Nederland.

Op sociale media verschijnen er verschillende confronterende  verhalen van personen die het virus hebben overleefd of die nog steeds tegen het virus vechten. Onze redactie kwam een van die verhalen tegen op de sociale media.

“Helaas is onze vader ook besmet met het Coronavirus,” schrijft Ayse Kadan, een Turkse Nederlander, in een emotionele boodschap op Facebook. Vele personen reageerden met steunbetuigingen onder de boodschap van de Turkse Nederlander. “Beterschap en sterkte!,” schrijft Mark Dijkgraaf onder de virale post van Ayse.

“Beste vrienden, helaas is onze vader ook besmet geraakt met het Coronavirus. Zijn zwakke lichaam maakt de situatie nog moeilijker en de artsen zeggen dat de komende tijd zwaar en moeilijk zal zijn voor ons. Hoe eng en beangstigend het allemaal ook is, wij weten dat onze vader een strijder is, hij gaat knokken!,” aldus Ayse Kadan, een van de kinderen van de Turkse vader die lijdt aan het coronavirus.

Bron: Facebook

A.G.

Ken jij mensen die te maken hebben gehad of nog steeds vechten tegen het virus, en zou jij jouw advies of ervaringen willen delen met de anderen? Wij zijn als nieuwswebsite steeds opzoek naar mensen die hun verhaal kwijt willen. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@dejongeturken.com

Foto via Ayse Kadan

28-jarige Yonca Akyol verliest de strijd tegen het Coronavirus