Zeliha Atlar (27) en Serdal Gülser (43)

Zeliha Atlar (27), die in Edremit (een Turks district in de provincie Balıkesir) woont, ontmoette in maart vorig jaar Serdal Gülser (43), die haar via sociale media contacteerde.

Atlak en Gülser, die bevriend waren, begonnen na een tijdje een relatie. Ongeveer 2 maanden later kwam Zeliha Atlar erachter dat Serdal Gülser getrouwd was en vier kinderen had en zei dat ze de relatie wou beëindigen.

Serdal Gülser dreigde Zeliha te doden en bestormde haar huis met een geweer. Zeliha, die de relatie niet kon beëindigen wegens de bedreigingen, ging naar het politiebureau en klaagde over Serdal Gulser wegens de gewapende bedreigingen.

Na deze gebeurtenissen belde Serdal Gülser ’s avonds Zeliha Atlar op en zei dat hij wilde praten. Zeliha stemde in met een ontmoeting en stapte in het voertuig van Serdal Gulser.

Zeliha Atlar (27)

Serdal Gulser bracht Zeliha naar het bergachtige gebied en zei haar uit het voertuig te stappen. Ondertussen zei Gulser, die het houweel, de schop en het jachtgeweer uit de kofferbak van het voertuig haalde, tegen Zeliha: “Ik heb je hierheen gebracht om te doden. Ik ga je hier begraven.”

Zeliha daarentegen viel aan de voeten van Gulser en riep: “Ik wil niet sterven. “Toen Serdal Gulser zei dat hij haar niet zou doden als ze hem niet zou verlaten, zei Zeliha dat ze niet zou weggaan.

Zeliha bleef bedreigingen ontvangen, en toen hij op 10 oktober naar het huis van haar vriendin ging, ontving ze doodsbedreigingen en beledigende berichten van Serdal Gülser op op haar telefoon.

Gulser, die Zeliha belde, zei dat als hij haar niet zou zien, hij naar het huis van haar vriendin zou komen en iedereen pijn zou doen.

Zeliha stemde toen in met een ontmoeting met Gulser. Serdal Gülser, die naar het huis kwam, zette het pistool tegen het been van Zeliha en zei haar met hem mee te gaan. Serdal Gulser dwong Zeliha het huis uit te gaan en zette haar in de auto en reed weg.

‘Je zal sterven in mijn handen’

 “Wil je weggaan, je zal sterven door mijn handen”. Terwijl hij het hoofd van de vrouw vasthield en naar voren drukte, vuurde Serdal Gulser met een pistool een schot af vanuit het nekgebied.

De kogel in de nek van Zeliha, die haar knieën naar zich toe trok, kwam uit haar nek. De kogel drong opnieuw de zijkant van haar sleutelbeen binnen en kwam uit de oksel. De kogel die de zitting doorboorde, bleef steken in het parket.

Schreeuwend van haar pijn rende Zeliha onder het bloed naar de keuken van het huis. Ondertussen probeerde de paniekerige Serdal Gulser te ontsnappen, terwijl Zeliha’s moeder F.S. tegenkwam. Gulser schoot ook op de moeder, maar toen hij er niet in slaagde haar te raken, brak er een handgemeen uit tussen de twee.

Zeliha herstelde na behandeling en Serdal Gulser, die in hechtenis was genomen, werd gearresteerd door de magistratuur waar hij na zijn getuigenis werd overgebracht.

Zeliha zei dat de rechtszaak met Serdal Gülser nog loopt.

“De verdachte heeft mijn mobiele nummer op de gevangenismuren geschreven. Elke persoon die uit de gevangenis komt belt me en zegt dat hij me wil vermoorden. Hij vertelde me over de martelingen die hij zou gaan doen. Ik ben erg bang en ik wil niet vermoord worden.”

Zeliha’s advocaat Ahmet Onaran zei dat de eerste hoorzitting in de zaak morgen zal worden gehouden in het Burhaniye district van Balikesir.

Advocaat Onaran zei dat ze alles zullen doen wat in hun macht ligt om Serdal Gulser op het hoogste niveau gestraft te krijgen.

Bron: Turkse media

Turkse man steekt echtgenote Ayse (29) in brand, na eigen overspel

Fatma (31) gedood door vriend: ‘Eerst gewurgd, nadien verbrand met benzine’

Turkse man (32) duwt partner (24) uit raam: ‘Ik deed het uit jaloezie’

Ruzie Turks koppel eindigt in drama: ‘Ze gleed uit m’n handen’