Selim Ahmet Kemaloğlu en Zeynep Şenpınar

Bokser Selim Ahmet Kemaloğlu (27) heeft een einde gemaakt aan zijn leven in de kamer waar hij werd vastgehouden in de gesloten penitentiaire inrichting van Adana.

Er is een nieuwe ontwikkeling in de moord op Zeynep Şenpınar (24). Bokser Selim Ahmet Kemaloğlu, wiens levenslange gevangenisstraf werd goedgekeurd, maakte een einde aan zijn leven in de gevangenis.

Volgens de Turkse media is de levenslange gevangenisstraf voor bokser Selim Ahmet Kemaloğlu (27), die op 24 mei 2021 in Muğla werd gearresteerd omdat hij zijn vriendin Zeynep Şenpınar (24) met 37 steekwonden had geslagen en vermoord, op 22 oktober door de 1e strafkamer van het Hof van Cassatie bevestigd.

Een verdachte in de F-type gevangenis van Adana heeft zelfmoord gepleegd door zich met een laken op te hangen in de eenpersoonskamer waar hij verbleef.

Het levenloze lichaam van Selim Ahmet Kemaloğlu, die na het incident 14 afzonderlijke strafbladen bleek te hebben, werd om 08.30 uur ’s ochtends gevonden door de bewakers die aan het tellen waren.

Zeynep Şenpınar ging op 24 mei in 2021 naar het huis van bokser Selim Ahmet Kemaloğlu in de wijk Kötekli in het district Menteşe.

Tijdens een ruzie tussen de twee, sloeg Kemaloğlu Şenpınar. Kemaloğlu stak vervolgens Şenpınar in de borst met een broodmes dat hij uit de keuken had meegenomen. Kemaloğlu, die zelf ook gewond raakte, belde de medische teams.

De teams die op de melding afkwamen, stelden vast dat Şenpınar was overleden. Kemaloğlu, die naar het ziekenhuis werd gebracht, werd onder behandeling genomen.

“Het is duidelijk voorbij met Ahmet. We hebben een maand lang niets met elkaar te maken. Ik ervaar alleen het verdriet van een overdreven gewoonte. Het was nodig, misschien”.

De kamer heeft de levenslange gevangenisstraf van Selim Ahmet Kemaloğlu op 22 oktober goedgekeurd.

Het levenloze lichaam van Kemaloğlu, van wie werd vastgesteld dat hij zelfmoord had gepleegd, is voor autopsie overgebracht naar het mortuarium van het Forensisch Instituut van Adana.

Naar verluidt zal het lichaam van Kemaloğlu in de late uurtjes per vliegtuig naar Muğla worden gebracht.

Bron: Turkse media