Zeynep Şenpınar (25)

De 26-jarige Selim Ahmet Kemaloğlu heeft zijn 25-jarige vriendin Zeynep Şenpınar in elkaar geslagen en vervolgens vermoord. Het 25-jarige slachtoffer kreeg een messteek in haar borst en bezweek aan haar verwondingen. Het koppel dat ruzie kreeg woonde onder hetzelfde dak in de provincie Muğla.

Uit het onderzoek blijkt dat de 26-jarige Selim zichzelf had verminkt met een mes, hij werd overgebracht naar een ziekenhuis. Het incident vond plaats in Menteşe, een district in de provincie Muğla. Het is niet duidelijk waarom het koppel ruzie kreeg.

Selim, professioneel bokser van beroep, greep tijdens een hevige ruzie met zijn vriendin naar een ‘broodmes’ uit de keuken. Nadat hij klappen had uitgedeeld aan zijn vriendin, stak hij haar neer. Tenslotte belde hij naar het noodnummer 112 voor een ambulance.

Nadat de medische diensten arriveerden werd duidelijk dat de 25-jarige Zeynep was gestorven aan de verwondingen. Haar vriend werd ook overgebracht naar een ziekenhuis omdat hij zichzelf had verminkt met een mes. Selim, de 26-jarige bokser, werd na een bezoekje aan het ziekenhuis gearresteerd door de politie.

Bron: Sözcü