In Adana werd een winkelier, die mobiele telefoons verkocht, vermoord omdat hij weigerde om afgeperst te worden. Bekijk hier de beelden. 

Bij het incident, waarbij opnames van beveiligingscamera’s van het moment van de aanval te zien waren, was te zien dat een persoon met een jachtgeweer achter de winkelier rende en het vuur op de werkplek opende.

In Adana zijn beelden van beveiligingscamera’s opgedoken van het incident waarbij Ahmed Madarati (30), een Syriër die mobiele telefoons verkoopt, werd gedood nadat hij weigerde afgeperst te worden.

Het incident vond plaats op 18 september rond 15.00 uur in de wijk Mirzaçelebi in het district Seyhan.

Werkplek

Een ongeïdentificeerd persoon kwam naar de werkplek van Ahmed Madarati, die mobiele telefoons verkoopt, en eiste geld.

Toen Madarati weigerde te betalen, vroeg de verdachte hem een mobiele telefoon te geven. Toen Madarati dit weigerde, kwam de verdachte terug naar de werkplek met een jachtgeweer.

Toen de verdachte het geweer op Madarati richtte en de trekker overhaalde, liep het geweer vast. Madarati vluchtte naar een steegje. De verdachte schoot Madarati midden op straat neer en vluchtte. Madarati, die naar het ziekenhuis werd gebracht, overleed.

Er zijn beelden van beveiligingscamera’s opgedoken van de gewapende aanval. Op de beelden waren momenten te zien waarop de verdachte met een jachtgeweer naar de werkplek kwam en Madarati vluchtte.

De momenten waarop de verdachte eerst achter Madarati aanrende en na de moord terugkeerde en 2 schoten loste op de werkplek waren ook te zien op de opname.

Bekijk hier de beelden.

Bron: NTV