Ada Uzkul (23)

Ada Uzkul, die op dezelfde werkplek als de schutter in Istanbul werkte, werd vermoord door een Syriër die verliefd op haar was.

Het incident vond eerder deze week plaats in de Cumhuriyetstraat in de wijk Güvercintepe in het district Başakşehir in Istanbul.

De persoon die platonisch verliefd was op Ada Uzkul, die als boekhouder in een textielwerkplaats werkte, ging naar het huis van Uzkul.

De persoon riep Uzkul naar buiten om met haar te praten en toen ze weigerde, opende hij het vuur met het pistool dat hij bij zich had. De persoon, die naar verluidt Syrisch is, schoot eerst op Ada Uzkul en daarna op zichzelf.

Burgers die het geluid van schoten in de buurt hoorden, informeerden onmiddellijk de politie en medische teams.

Medische teams die ter plaatse kwamen brachten Ada Uzkul onmiddellijk naar het ziekenhuis. Er werd gemeld dat de buitenlander, die gewond was aan het hoofd, ter plaatse overleed.

De 23-jarige Ada Uzkul, die naar het ziekenhuis werd gebracht, kon ondanks alle interventies niet worden gered. Het lichaam van Ada Uzkul, die door een buitenlander in het hoofd werd geschoten, is voor de begrafenis naar haar woonplaats Bitlis gestuurd.

Bron: Sabah