Şeyma Subaşı en Mohammed Alsaloussi

Şeyma Subaşı, een van de meest spraakmakende namen van de afgelopen dagen die aankondigde dat ze zwanger was en vervolgens haar baby verloor, heeft alle social media foto’s van zichzelf met haar vriend Mohammed Alsaloussi verwijderd. Dat bevestigde hun breuk.

Ze verwijderde alle foto’s van zichzelf met haar Egyptische vriend Mohammed Alsaloussi van haar social media-account.

Alle dure cadeaus die hij kocht, vooral de ring met één steen die hij droeg, waren nep.

En ze maakte er meteen een einde aan. En liet haar baby weghalen door een abortus te plegen.

Ze ontmoette een Egyptische miljardair Mohammed Alsaloussi. Ze kreeg een huwelijksaanzoek van Alsaloussi in 2 juni, 2021 waarop ze accepteerde.

Ze zei: “Wat een magisch en onvergetelijk moment in mijn leven op een van mijn favoriete plaatsen in de wereld… Er zijn geen woorden om mijn gevoelens uit te leggen…”

Şeyma Subaşı en Acun Ilıcalı

Turkse tv-producent Acun I(L) en zijn ex-vrouw Seyma Subasi spreken verslaggevers toe na hun echtscheidingszitting in een gerechtsgebouw in Istanbul, 26 nov. 2018.

Het top tabloid nieuws van 2018 kwam naar buiten toen de Turkse televisieproducent Acun Ilıcalı en zijn social media starlet vrouw Şeyma Subaşı scheidden na slechts één jaar van een zeer gepubliceerd huwelijk.

Het scheidingsnieuws kwam als een verrassing omdat de 49-jarige Ilıcalı en de 28-jarige Subaşı vorig jaar nog waren getrouwd in een glamourhuwelijk in het Zuid-Franse vakantieoord St. Tropez na bijna een decennium van relatie die bijna het hele land in twee kampen verdeelde.

Het koppel arriveerde samen in een gerechtsgebouw in het Silivri-district van Istanbul. Na de acht minuten durende consensuele echtscheidingszitting, vertrok Ilıcalı weer met Subaşı.

Hij verwierp diverse geruchten over vreemdgaan en onenigheid, en zei dat ze geprobeerd hebben hun huwelijk op te lossen, maar dat dit niet lukte.

Volgens de eerste berichten zal Ilıcalı Subaşı een maandelijkse alimentatie van 125.000 Turkse lire (23.800 dollar) betalen.

Ilıcalı’s vorige scheiding met zijn ex-vrouw Zeynep, die tot stand kwam nadat zijn buitenechtelijke affaire met Subaşı openbaar werd, kostte hem naar verluidt diverse eigendommen met een waarde van ongeveer 22 miljoen dollar, naast maandelijkse alimentatiebetalingen van 150.000 Turkse lira.

Het stel ontmoette elkaar zo’n 10 jaar geleden, toen Subaşı deelnam aan een door Ilıcalı geproduceerde en gehoste spelshow genaamd “Var Mısın Yok Musun” (Are You In or Are You Out).

De show haalde hoge kijkcijfers tijdens de uitzending, maar de critici wezen op het feit dat de deelnemers geen vaardigheden hoefden te hebben omdat de show en de prijs uitsluitend op geluk waren gebaseerd, waarbij de deelnemers willekeurig verdeelde dozen met prijzen openden.

In 2013 beviel Subaşı van een meisje terwijl Ilıcalı nog getrouwd was met zijn ex-vrouw. Hoewel ze door velen werd gedemoniseerd voor het hebben van een buitenechtelijke affaire en een kind, slaagde Subaşı erin dit imago omver te werpen – deels dankzij Ilıcalı’s greep op de mediasector – en werd ze een van de prominente trendsetters en beroemdheden op sociale media in Turkije.

Ilıcalı, die de universiteit verliet en zijn carrière begon als sportverslaggever, leidt momenteel een van de grootste mediakanalen van Turkije. Hij werd bekend toen hij een apart reissegment begon binnen het in de jaren negentig populaire sporttabloidshow Televole.

Dit segment groeide in het begin van de jaren 2000 uit tot een volwaardig tv-programma met de naam “Acun Firarda”.

Ilıcalı richtte later zijn eigen productiemaatschappij op, die groot succes oogstte met Turkse bewerkingen van populaire realityshows.

De laatste toevoeging aan dit idyllische verhaal was de overname van de Turkse zender TV8 eind 2013.

Bron: Turkse media