Zaterdag 9 november zal voor altijd in het geheugen gegrift staan van Emre Demir, speler van Kayserispor. Hij scoorde in het duel met Genclerbirligi en is daarmee de jongste doelpuntenmaker ooit in de Turkse voetbalcompetitie.

Bekijk hieronder de video (bron: Yeni Şafak Spor)

Emre Demir (15) kende een gedenkwaardige invalbeurt bij Kayserispor. Hij kwam in de 68ste minuut binnen de lijnen en drie minuten later tekende hij voor de gelijkmaker: 1-1.

Met zijn vijftien jaar en 306 dagen is Demir de jongste doelpuntenmaker ooit in de Turkse competitie.

Daarmee lost hij Enes Ünal af (oud-NAC en FC Twente), die op het moment van zijn eerste goal voor Bursaspor 19 jaar en 107 dagen oud was.

Zijn doelpunt bleek niet genoeg voor de winst voor de hekkensluiter, waar Ben Rienstra op de bank bleef. Tien minuten voor tijd maakte Bogdan Stancu de winnende voor de thuisploeg: 2-1.