Gisteravond werd Ankara getroffen door een zware regenbui, die leidde tot overstromingen in huizen, bedrijven, onderdoorgangen en straten. Bekijk hier die straffe beelden. 

De regen, die ’s avonds begon en zich snel over de hele stad verspreidde, bracht een negatieve impact op het dagelijkse leven van de inwoners met zich mee.

Overal kwamen talrijke onderdoorgangen, straten en steegjes onder water te staan, terwijl ook de begane grond van sommige gebouwen en bedrijven werd overspoeld.

De hevige regenval zorgde ervoor dat automobilisten moeite hadden om zich voort te bewegen in het verkeer, waarbij sommige voertuigen zelfs werden ingesloten door waterplassen.

In wijken zoals Çankaya, Ulus, Keçiören, Mamak, Altındağ, Yenimahalle en Elmadağ kwam het leven vrijwel tot stilstand.

Te midden van deze moeilijke omstandigheden ontstond er echter een lichtpuntje.

Een romantische foto van een Turks koppel ging viraal op sociale media. De foto toonde hoe de man zijn vriendin over zijn schouder droeg, zodat ze niet nat zou worden.

Deze hartverwarmende foto bracht velen een glimlach op het gezicht en diende als een baken van liefde en hoop te midden van de sombere situatie veroorzaakt door de zware regenval in Ankara.

Hier volgen enkele reacties die de foto ontving:

“We worden weer jaloers, maar laten we ze gelukkig laten zijn. Ze zien er zo schattig uit samen”.

“Laat dit meisje met deze man trouwen en laten ze hun baby’s regen noemen”.

“Dit is een prachtig moment :)”.

De foto bracht een glimlach op het gezicht van velen te midden van de sombere situatie veroorzaakt door de zware regenval in Ankara.

Bron: Turkse media