Het Black House Hotel staat momenteel in de schijnwerpers op sociale media. Bekijk hier de beelden. 

Dit komt door vermeende beledigende en grove reacties van het hotelmanagement op negatieve recensies van klanten.

Het hotel heeft enorme kritiek gekregen vanwege de staat van onderhoud en hygiëne, de service standaarden en het gedrag van het personeel en andere gasten.

Het management heeft gereageerd op deze kritiek met opmerkelijke antwoorden, wat heeft geleid tot grote ophef.

Verontwaardiging

Terwijl de vraag of deze opmerkingen afkomstig zijn van trollen of van de eigenaar van het hotel onbeantwoord blijft, hebben enkele van de reacties aanleiding gegeven tot verontwaardiging.

Een klant die gestoord werd door geluiden uit een naburige kamer kreeg als reactie: “Kwamen dezelfde geluiden niet uit jullie kamer?”.

Een jonge vrouwelijke klant, ontevreden over haar hotelervaring, kreeg te horen: “Wie denk je dat je bent, een pion? Word geen pion voor hen. In een hotelkamer ga je van de ene kamer naar de andere, je hebt geen tijd om je aan te kleden vanwege het uitkleden.”

Bovendien zorgde de reactie van de hoteleigenaar voor opschudding toen hij grof antwoordde op een andere klant die de manager complimenteerde met de woorden: “Ik stuur mijn eindeloze liefde naar de manager die op deze manier met zijn klanten blijft omgaan.”

De hoteleigenaar reageerde met: “Bel je ook je vader? Jullie zijn ho*rezonen.” Deze ongepaste reacties hebben een golf van verontwaardiging veroorzaakt op sociale media.

Daarnaast wordt beweerd dat het Black House hotel illegaal is en dat er een onderzoek naar is gestart.

Bron: Turkse media