Printscreen: youtube

Corendon-topman Atilay Uslu is door de lezers van De Ondernemer verkozen tot Meest Inspirerende Ondernemer van 2017. Hij opent volgend jaar het grootste hotel van Nederland met 677 kamers. “Ik ben niet bezig met inspireren, maar met kansen voor mijn bedrijf.” Dat schrijft deondernemer.nl.

Atilay Uslu behaalde ruim 20 procent van de stemmen. Hij ontving deze week de award uit handen van directeur Gerard van den Broek van De Ondernemer. De uitreiking vond plaats in het Corendon Vitality Hotel Amsterdam. Daar nam Uslu de tijd voor gesprek over zijn succes en zijn inspiratiebronnen.

Bron: https://www.deondernemer.nl/nieuwsbericht/172600/meest-inspirerende-ondernemer-van-2017-van-shoarmazaak-tot-miljoenenbedrijf

Succesverhaal

De luchtvaartmaatschappij van Corendon vliegt jaarlijks ruim 2,5 miljoen passagiers vanuit 28 landen naar 143 luchthavens. Corendon Hotels & Resorts heeft locaties in onder meer Curaçao, Turkije, Spanje en Nederland. Opvallend aan het succesverhaal van Corendon is de manier waarop het bedrijf gegroeid is.

Shoarmazaak

Uslu is in Turkije geboren, maar is opgegroeid in Nederland. Op zijn 22ste nam hij de shoarmazaak van zijn oom over. Deze oom was destijds een inspirator voor de jonge ondernemer. “Hij werkte zeven dagen per week hij vertelde mij dat ik mijn geheimen aan niemand anders moest vertellen. Ik had drie geheimen die mijn shoarmazaak tot een groot succes maakten. Dat waren de knoflooksaus, de kruiden en de slager. Tot op de dag van vandaag heb ik de geheimen aan niemand verteld.”

2018

Een mijlpaal voor het komende jaar is voor Uslu het nieuwe viersterrenhotel waar momenteel aan gebouwd wordt. Het voormalig Sonykantoor in Badhoevedorp wordt met 677 kamers het grootste hotel van Nederland.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Bron: www.deondernemer.nl