Sadakatsiz (Ontrouw), een dramaserie en psychologische thriller die in Turkije en daarbuiten veel aandacht heeft getrokken, heeft met de eerste aflevering die in Chili werd uitgezonden de lijst van meest bekeken programma’s aangevoerd.

Met Cansu Dere, Melis Sezen en Caner Cindoruk in de hoofdrollen en uitgezonden op de particuliere zender Kanal D, brak de serie het record door een waardering van 13,3 te scoren voor de eerste aflevering die in het Zuid-Amerikaanse land werd uitgezonden.

De dominantie van Turkse programma’s in de Latijnse televisie-industrie, die van oudsher in de gouden greep van Hollywood was, is nu overgegaan naar Istanbul. De uitzendrechten van de serie, een lokale bewerking van het Britse Doctor Foster, werden onlangs verworven door HBO Max Latijns-Amerika.

Hoewel de serie naar verwachting zijn ontknoping zal beleven in de 60e aflevering van dit seizoen, blijven de acteurs van de serie lof ontvangen van hun fans over de hele wereld.

Vorig jaar ontving Dere een individuele prestatieprijs tijdens de ceremonie die werd gehouden door de Turks-Spaanse Kamer van Industrie en Handel (CCHT) in Madrid. De prijs werd uitgereikt door de Spaanse popzangeres Luz Casal.

Bron: Hürriyet