Spaanse producties scoren veelal uitstekend op Netflix, maar ook Turkse series weten vaak hoge ogen te gooien.

Nu heeft ’s werelds grootste streamingdienst een compleet nieuwe reeks aangekondigd genaamd Another Self.

In Another Self maken we kennis met Ada, Sevgi en Leyla. Hun vriendschap die begon op de universiteit heeft ervoor gezorgd dat ze altijd de kracht vonden om door te blijven gaan, zelfs in de slechtste tijden.

Ada is een succesvolle chirurg terwijl Sevgi een advocate is met behoorlijk wat ambitie. Voor Leyla geldt dat ze nog nooit heeft gewerkt voor het behalen van een carrière. Zij leidt echter wel een gelukkig leven met haar man en diens zoon.

Kanker

Op een bepaald ogenblik wordt de hechte band van de drie vriendinnen zwaar op de proef gesteld. Dit naar aanleiding van de diagnose van kanker bij Sevgi.

De diagnose is meteen ook het begin van een bijzondere reis die de drie vriendinnen ondernemen op zoek naar een mysterieuze man genaamd Zaman.

De hoofdrol in deze nieuwe serie is weggelegd voor Tuba Büyüküstün. De cast bestaat verder nog uit namen als Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel en Fırat Tanış.

Ben jij ook al zo benieuwd naar deze gloednieuwe serie van Turkse bodem? Ze is vanaf 28 juli 2022 te bekijken op Netflix!

Bron: Netflix