In tegenstelling tot de andere films van Şahan Gökbakar werd Recep İvedik 7, die vol economische en politieke verwijzingen zit, de afgelopen weken uitgebracht op Disney+.

Recep İvedik 7, die werd uitgebracht op een digitaal platform in plaats van in de bioscoop, brak het wereldrecord in Disney+ en bracht een schokkend aantal abonnees naar het platform.

Het werd duidelijk hoe winstgevend Recep İvedik 7 was voor Disney+. Volgens de verkregen informatie heeft Disney+ meer dan 1 miljoen nieuwe abonnees gekregen dankzij Recep İvedik 7. Dit zou een wereldrecord zijn.

Şahan Gökbakar, een van Turkije’s favoriete komieken, kwam onlangs terug in het publiek met Recep İvedik 7.

In tegenstelling tot de vorige zes films is de nieuwste film niet in de bioscoop uitgebracht, maar via het online tv-serie en filmplatform Disney+. Uit het laatste nieuws blijkt dat de deal tussen Gökbakar en Disney+ serieus winstgevend is voor het platform.

Volgens journalist Birsen Altuntaş bracht Recep İvedik 7 meer dan een miljoen nieuwe abonnees naar Disney+. Altuntaş verklaart dat dit een wereldrecord is.

Als u een Disney+ abonnee wilt worden en toegang wilt krijgen tot duizenden producties met Recep İvedik 7, moet u lid worden van het platform.

Wie de film wil toegestuurd krijgen mag een mail sturen naar de redactie van de Jonge Turken. Klik hier om een mail te sturen.

Bron: Webtekno