Een scène uit "John Wick: Chapter 4," toont Keanu Reeves (L) en Scott Adkins als Killa Harkan (R). (Foto met dank aan Hakan Uç)

In Hollywoods nieuwste productie, “John Wick: Chapter 4”, met Keanu Reeves in de hoofdrol, was er een verrassende verwijzing naar de in Berlijn wonende Turkse rapper Killa Hakan.

Het personage van Killa Harkan in de film, die de rol speelt van het hoofd van de Duitse tak van de Hoge Tafel, is ook een tertiaire antagonist.

Het gebruik van Killa Hakan’s naam in de film werd al snel een hot topic op sociale media nadat het langverwachte nieuwe deel van de John Wick-serie was uitgebracht. De film kreeg lof van het publiek over de hele wereld, en de verwijzing van Killa Hakan bleef niet onopgemerkt.

De beroemde Duitse rapper werd tot leven gewekt door een personage dat John Wick in Berlijn moest vermoorden. De Britse actiester Scott Adkins vertolkte de beroemde rapper in de film.

Toen ik Killa Hakan sprak en hem vroeg naar de feedback die hij kreeg van kijkers die zijn naam in de film hoorden, antwoordde hij: “Ik kreeg een aantal zeer interessante berichten en vragen, zoals ‘We zouden willen dat je in de film zat’, ‘Als Turk zijn we trots op je’, ‘Wist je dat ze je naam in John Wick hebben gebruikt?’ Je hebt geschiedenis geschreven en we zijn trots op je,’ en nog veel meer.”

Killa Hakan heeft alle recht om trots te zijn, en hij maakt zich ook op om zijn fans binnenkort te begroeten met nieuwe muziek en projecten.

Bron: Sabah