Tunç Soyer, Tarkan en Ekrem Imamoglu

De burgemeester van de grootstad Istanbul, Ekrem Imamoglu, is samen met de burgemeester van Izmir, Tunç Soyer, naar het concert van Tarkan geweest. De twee burgemeesters genoten van de show die doorging in het openluchttheater in Istanbul.

Imamoglu en Soyer ontvingen hartelijke reacties van het publiek dat aanwezig was op het concert. Tarkan prees op zijn beurt de twee burgemeesters met lovende woorden zoals: “Ik ben ervan overtuigd dat Soyer goede dingen zal doen voor de stad Izmir.” Over Imamoglu zei hij: “Met uw lachend gezicht, uw oprechtheid en uw eerlijkheid bent u een licht voor Istanbul. Hopelijk gaat u veel doelen kunnen verwezenlijken. We geloven in u en staan achter u.”

 

Imamoglu ging samen met zijn vrouw Dilek Imamoglu naar het concert in het Harbiye Cemil Topuzlu Openluchttheater. Het koppel werd vergezeld door Tunç Soyer en zijn vrouw Neptün Soyer. İmamoğlu en Soyer ontmoetten Tarkan backstage vóór het concert. “Er is regenachtig weer, maar u bent als de zon”, zei Tarkan tegen Imamoglu. Waarop de burgemeester antwoordde met: “Dankuwel. Jullie zijn de zon die onze harten gaan verwarmen. Je ziet er gelukkig uit.”

Tarkan vermeldde dat de concerten zeer succesvol verlopen. Na het gesprek ging Tarkan terug backstage voor de voorbereidingen van het concert.

 

De burgemeesters betraden het openluchttheater achter de schermen. Het publiek, dat beide voorzitters zag, verwelkomde İmamoğlu en Soyer met applaus. Kunstliefhebbers die ondanks de regen het concert vulden, toonden genegenheid aan de president van de grootstedelijke gemeente van Istanbul door te juichen met ‘burgemeester Ekrem’. Voor het concert vroegen de journalisten aan İmamoğlu om zijn mening over Tarkan.

Imamoglu beantwoordde deze vraag met: “We luisteren naar Tarkan sinds het begin, dus de vroege jaren 90. Samen met mijn vrouw luisteren we vaak naar hem. De liedjes hebben een speciale betekenis voor ons, maar daar zal ik niet verder op ingaan.” De journalist vroeg vervolgens of er een project is samen met Tarkan, aangezien hij een natuurliefhebber is. De burgemeester antwoordde dat dat mogelijk kan zijn.

 

Met het optreden van Tarkan piekte het enthousiasme op het concert. Imamoglu en Soyer, begeleid door Tarkan’s liedjes, hadden een onvergetelijke avond met het publiek. Tarkan nam een ​​tijdje pauze en bedankte het paar dat naar hem kwam kijken. Tarkan kregen veel applaus van het publiek.

Bron: odatv.com

I.Y.

Tarkan steunt Ekrem Imamoğlu

Turkse popster Tarkan vecht voor dierenrechten