Op Instagram klaagt de mama van 22 over de eenzaamheid die ze voelt nu echtgenoot Galip Ozturk (57) in de cel zit op verdenking van fraude en witwaspraktijken.

Kristina Öztürk, die 22 surrogaatkinderen heeft, heeft een update over haar leven gegeven maanden nadat haar Turkse zakenman werd gearresteerd op beschuldiging van het witwassen van geld.

Öztürk is amper 25, en toch heeft ze al 22 biologische kinderen. Samen met haar man had ze het plan om er via draagmoeders 105 op de wereld te zetten. Alleen zit die echtgenoot, een Turkse miljonair, nu in de cel.

Een moeder van 22 heeft verteld hoe ze reikhalzend uitkijkt naar de terugkeer van haar miljonair echtgenoot.

Na zijn arrestatie vertelde de Russische moeder Kristina Öztürk, die in de kuststad Batumi, Georgië woont, hoe ze droomt van het hebben van 105 kinderen, maar haar plannen zijn mogelijk vertraagd.

Haar echtgenoot Galip Öztürk werd in mei van dit jaar opgepakt tijdens een operatie van de speciale strijdkrachten. Woordvoerster Nato Natrosjvil van het Ministerie van Financiën zei dat Galip was gearresteerd op beschuldiging van valsheid in geschrifte en het witwassen van geld.

Kristina, een voormalige stripper, heeft 22 biologische kinderen met Galip, die eigenaar is van het intercity busbedrijf Metro Turizm.

Het koppel onthulde in 2021 hoe ze 162.550 euro uitgaven aan draagmoederschap om samen 20 baby’s te krijgen in slechts één jaar tijd. Sindsdien zijn er nog twee gezinsleden aan het kroost toegevoegd.

In een nieuwe post heeft Kristina toegegeven een update te hebben gedeeld over de zorg voor haar enorme gezin, terwijl ze wacht op de terugkeer van haar man.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Ze erkende dat veel van haar volgers hebben gelezen over de arrestatie van haar man en zei dat het moeilijk is om zich te concentreren op positieve onderwerpen als ze wacht op de terugkeer van haar man.

Ze bedankte haar fans voor hun steun en voegde eraan toe dat ze hoopte dat hij snel weer thuis zou zijn.

Het stel heeft zich al eerder uitgelaten over hun ongewone gezinssamenstelling, waarbij ze 80.000 euro per jaar uitgeven aan 16 kindermeisjes die 24 uur per dag voor hun baby’s zorgen.

Kristina spendeert 4.712 euro per week aan benodigdheden voor de baby’s, waaronder 20 grote zakken luiers en 53 pakken babyvoeding.

Kristina en haar man hebben onthuld dat ze beiden hadden gedroomd van een groot gezin, maar dat het hun leven aanzienlijk heeft veranderd.

Ze vertelde aan Fabulous: “Ik weet niet zeker of we het grootste gezin ter wereld zullen zijn, maar we zijn zeker van plan het gelukkigste gezin ter wereld te worden.

“Ik ben de hele tijd bij de kinderen en doe alle dingen die moeders normaal ook doen. Het enige verschil is het aantal kinderen.

“Elke dag is anders, van het plannen van de personeelsroosters tot boodschappen doen voor mijn gezin. Ik kan je één ding vertellen: mijn dagen zijn nooit saai.”

Bizar

Het verhaal van het koppel is redelijk bizar. Kristina werkte als stripper toen ze op reis ging naar Batumi in Georgië, het ‘Las Vegas van de Zwarte Zee’.

Ze had toen al een dochter, Vika. Op de eerste dag van het tripje leerde ze haar man kennen. Galip Ozturk, een rijke hoteleigenaar uit Turkije, was meteen verliefd toen hij tijdens een tripje Kristina leerde kennen. Ook zij noemt Galip “haar mentor, gids en sprookjesprins ineen”.

Niet dat hij op dat moment een onbeschreven blad is. Ozturk is oprichter van het Turkse bedrijf Metro Holding.

In 2012 werd hij in Istanboel veroordeeld tot levenslang vanwege moord op een medewerker van zijn bedrijf. De veroordeling bleef ook in beroep overeind, waardoor hij in 2018 naar Georgië vluchtte.

Daar viel de politie eind mei binnen in zijn hotel, en arresteerde hem op verdenking van verregaande fraude.

Bron: Turkse media