Moeder van 21 baby's die 16 kindermeisjes heeft die 82.200 euro kosten & nog 100 kinderen wil 'ontmoette miljonairshubby terwijl ze als stripper werkte'

Een mama die binnen enkele maanden 21 baby’s kreeg via surrogaten en meer dan 100 kinderen wil, heeft een geheim verleden als stripper, zo kan The Sun onthullen.

Kristina Öztürk, 24, uit Batumi, Georgië, heeft bijna 200.000 volgers op Instagram door foto’s te delen van haar steeds groter wordende kroost, dat wordt verzorgd door een leger van 16 inwonende kindermeisjes die ongeveer 83.000 euro per jaar kosten.

Ze beweerde dat haar multimiljonair, de Turkse zakenman Galip Öztürk, 57 jaar oud, onder de indruk van haar was.

Volgens Kristina was het liefde op het eerste gezicht en zij en haar zesjarige dochter Victoria – uit een mislukt huwelijk met jeugdliefde Alexander Gagarkin – verhuisden snel naar zijn drie verdiepingen hoge herenhuis, waar ze samenwonen met een van Galip’s negen oudere kinderen.

Ze besloten dat ze zo snel mogelijk een groot gezin wilden en begonnen een productielijn van surrogaten, oftewel draagmoeders, in te schakelen om baby’s ter wereld te brengen die genetisch van hen zijn.

Kristina, die oorspronkelijk uit Rusland komt, beschreef Galip – een vastgoed- en transportmagnaat – als haar “mentor, gids en sprookjesprins ineen” vanaf de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten.

Maar voormalige “collega’s” hebben beweerd dat haar zoetsappige versie van hun romance “mijlenver” van de werkelijkheid staat, en hebben haar zorgvuldig opgebouwde online imago met minachting bejegend.

Kristina zou hem ontmoet hebben in een herenclub in Moskou, waar ze tot 2350 euro per nacht verdiende als striptease-gastvrouw.

Volgens ‘vroegere vrienden’ werkte Kristina in een stripclub voor ze haar miljonair ontmoette.

Een voormalige stripper en hostess, die beweerde met Kristina te hebben gewerkt in de Roxbury Club in Batumi, zei: “Ze werkte in een stripclub – ik ook – en Galip nam haar verschillende keren mee naar huis.

“Ik ken dit meisje persoonlijk en hoe ze elkaar hebben ontmoet – en dit verschilt sterk van haar ‘officiële’ versie.”

Een andere collega-danser vertelde The Sun: “Ik ontmoette Kristina Gagarkina in de Virgins Taganka striptease club in Moskou.

“Dit waren meisjes die zich altijd volledig uitkleedden op het podium en in privédansen voor 1.500 roebel (18 euro).

“Ze werd een van de hoogste verdieners die tot 200.000 roebel (2350 euro) per nacht verdiende. Niet elke dienst, maar het gebeurde.

“Ieder van ons had zijn eigen persoonlijke klanten, met wie je bevriend was. Ze kwamen alleen naar jou.”

Kristina, vermoedelijk in een club waar ze werkte

Gelukkig gezin

“Mijn man droomde ook over het hebben van een groot, gelukkig gezin. Dus nadat we elkaar ontmoet hadden, begonnen we onze droom in daden om te zetten.”

Galip: “Ze is zo makkelijk om mee om te gaan, ze heeft altijd een glimlach op haar lippen en is tegelijkertijd verlegen en mysterieus.

“Ze was het soort vrouw dat ik altijd voor mezelf wilde, een ongeslepen diamant waarin ik zag wat een puur en vriendelijk hart ze had.”

Volgens haar oud-collega’s vertelde Kristina hen dat ze in de stripclub werkte om voor het kind te zorgen dat ze op haar 17e kreeg met ex Gagarkin, nu 31.

Ze zei dat ze al snel van oudere meisjes leerde hoe ze klanten kon lokken voor lucratieve privédansjes tijdens pauzes in een andere club in de buurt van het station Dynamo in de Russische hoofdstad.

Een ex-collega, nu 33, zei: “Er waren dagen zonder ondergoed, een naakte dag en Kristina deed altijd mee… Men leerde ons privédansen en mannen met geld te herkennen.”

Kristina – die nu 4700 euro per week uitgeeft aan benodigdheden voor haar baby’s, waaronder 20 grote zakken luiers en 53 pakken flesvoeding – ontkende alles over haar vorige leven te weten toen ze om commentaar werd gevraagd.

Zij en Galip verwelkomden hun eerste baby via een draagmoeder, een jongetje genaamd Mustafa, in maart vorig jaar.

Kristina zei eerder: “Ik weet niet zeker of we het grootste gezin ter wereld worden, maar we zijn zeker van plan het gelukkigste gezin ter wereld te worden.

“Ik ben de hele tijd bij de kinderen en doe alle dingen die moeders normaal ook doen. Het enige verschil is het aantal kinderen.

“Elke dag is anders, van het plannen van de personeelsroosters tot boodschappen doen voor mijn gezin. Ik kan je één ding vertellen – mijn dagen zijn nooit saai.”

Ondanks het gebruik van surrogaten om hun gezin snel uit te breiden, waarbij ze 8.000 euro per zwangerschap betalen, zegt Kristina dat ze niet uitsluit dat ze meer kinderen op natuurlijke wijze zal krijgen.

Bron: Britse media