Dilan Yurdakul

De 30-jarige Dilan Yurdakul heeft cupmaat A en dat mag iedereen weten en zien.

Iets waar haar omgeving en vooral haar Turkse ouders soms moeite mee hebben, vertelt de voormalige ‘GTST’-actrice (Goede tijden, slechte tijden) in de nieuwe ‘LINDA.’, waarin ze topless poseert.

In GTST schuwde Dilan al geen seksscènes, maar in de Videoland-serie Bonnie & Clyde gingen pas echt alle remmen los.

“Ik heb als kunstenaar geen enkele moeite met het tonen van mijn naakte lichaam. Ik heb in de serie Bonnie & Clyde mijn lijf en seksualiteit vrij grof gebruikt om mijn personage sterk neer te zetten”, vertelt ze daarover.

“Dat lokte afkeurende opmerkingen van mijn omgeving uit, die preuts reageerden over een teveel aan bloot. Zelfs de regisseur zette er vraagtekens bij. Moest het allemaal zo extreem? Ik vond de explosieve seksscènes juist goed bij het losgeslagen duo passen.”

Haar afkomst maakt dit soort scènes nog wat lastiger, legt Dilan uit: “Dat ik van origine Turks ben, maakt het soms extra beladen. Mijn ouders vinden het niet altijd even fijn als ik mijn seksualiteit inzet, maar het weerhoudt me niet. Als het tenminste dienend is aan wat ik wil uitdragen. Ik ben absoluut geen exhibitionist.”

Dilan is nu dolblij met en trots op haar borsten met cupmaat A. Anders dan vroeger:

“Als ik had gedurfd, zou ik ze misschien wel hebben laten vergroten in Turkije. Vier jaar geleden was ik klaar met de onzekerheden en besloot ik mijn borsten te accepteren zoals ze zijn. Er ging een knop om.”

De actrice pronkt ook op de cover van de nieuwste LINDA., waarover veel te doen was van de week.

Volgens veel critici hebben de makers de plank hiermee helemaal misgeslagen.

Bron: Nederlandse media