Kürsat Y. uit Dortmund heeft al een lot gewonnen. Bijna tien miljoen euro stond op zijn rekening. Zijn winning streak lijkt door te gaan.

Kürsat Yildirim uit Dortmund won onlangs bijna tien miljoen euro. Nu had hij blijkbaar weer geluk.

Kürsat Yildirim uit Dortmund, die zichzelf de naam “Chico” heeft gegeven, was opnieuw succesvol in de loterij. Pas eind september had de 42-jarige 9,9 miljoen euro en werd hij multimiljonair.

“Deze keer was het 1.700 euro, maar ik heb ook weer veel geld uitgegeven aan biljetten,” vertelt Yildirim aan de “Bild am Sonntag”.

Hij legt het geheim achter zijn geluk als volgt uit: “Vroeger wedde ik altijd op dezelfde nummers. Maar daar had ik pech mee. Twee keer vier juiste nummers, dat was alles in vijf jaar.”

Daarom gokt hij al tien jaar op willekeurige getallen, de zogenaamde Quicktipp, en systeemkaarten – waarvoor hij duizenden euro’s uitgeeft.

“Chico” wil in Nordstadt blijven wonen

Dit vergroot de kans op een zogenaamde vermogenswinst, zegt “Chico”.

“Maar hoe je ook fooi geeft: Als het geluk je wil treffen, treft het je. Het raakte me omdat ik er zo verdomd koppig in geloofde”, weet de inwoner van Dortmund zeker.

Met zijn miljoenenwinst kocht de voormalige vrachtwagenchauffeur een Ferrari Pista. Maar in plaats van een villa te kopen, wil de 42-jarige in de wijk Nordstadt in Dortmund blijven wonen. “Ik ken elke hoek hier, ik blijf een kind van de straat,” zegt hij tegen “Bild”.

Daarnaast wil de loterijwinnaar investeren in onroerend goed en kan hij zich voorstellen deel te nemen aan de datingshow “The Bachelor”, zoals hij onthulde aan “Stern TV”.

Op zijn nieuwe Instagram profiel geeft “Chico” zijn volgers een kijkje in zijn nieuwe rijkdom – vooral zijn luxe auto’s. Inmiddels volgen meer dan 140.000 mensen hem.

Bron: Duitse media