Kort na zijn winst van 10 miljoen heeft Kürsat Yildirim het blijkbaar uitgemaakt met zijn vriendin. Hij zoekt nog steeds een partner.

De Dortmundse loterijmiljonair Kürsat Yildirim heeft blijkbaar zijn partner verlaten kort nadat hij in september ongeveer tien miljoen euro had gewonnen.

De Duitse krant “Bild” meldt dat. “Ongelooflijk hoe het geld hem heeft veranderd”, wordt de 50-jarige Dortmund-vrouw geciteerd door “Bild”. Eerder had de 42-jarige haar letterlijk op handen gedragen.

Chico, de bijnaam van de 42-jarige, antwoordde aan de krant dat hij nooit echt van zijn ex-partner had gehouden.

Nieuwe partner

Onlangs nog onthulde de plotseling rijke Dortmund-man aan diverse media dat hij op zoek was naar een partner.

“Ik heb het horloge, ik heb de kleren, ik heb alles – nu ontbreekt alleen nog een vrouw!”, zei hij bijvoorbeeld tegen omroep RTL.

Hij zei tegen “Bild”: “Of het nu blond of brunette is, het maakt me niet uit. Ik wil gewoon verliefd worden.” Zijn droom is een vrouw met wie hij kan reizen en later een gezin kan stichten.

Op Instagram maakt de inwoner van Dortmund al dagen geen geheim van zijn verrassende rijkdom en schept hij er luidkeels over op: eerst kocht hij kort na zijn overwinning een Porsche 911, daarna nog een Ferrari.

Vrijgezel

In een interview met het Duitse dagblad Bild, dat door media over de hele wereld werd opgepikt, vroeg Kursat “niet te vergeten duidelijk te maken dat hij inderdaad vrijgezel is”.

Kursat is ervan overtuigd dat zijn rijkdom geen negatieve invloed zal hebben op zijn zoektocht of zijn toekomstige relatie. “Hoe dan ook, ik heb voorzorgsmaatregelen genomen. Het geld is in goede handen.

Poolse vriendin Julia

Julia S. komt oorspronkelijk uit Warmia en verhuisde bijna 30 jaar geleden naar Duitsland. Ze dacht dat ze daar de liefde van haar leven had ontmoet – Kursat Yildirim, die in de buurt woonde.

Het stel vond elkaar leuk en ging snel samenwonen. Maar nadat de man onverwacht 10 miljoen euro won in een loterij, kwam het leven van de Poolse vrouw op zijn kop te staan.

Want haar vorige partner gaf haar een ultimatum – of ze blijven vrienden of ze moeten uit elkaar. – Hij maakte me mentaal kapot. Toen begon hij ook over mij te liegen in de media. Het was als schoppen tegen een dode”, beschrijft de 50-jarige in een interview.

Begin november werd het gigantische fortuin van de 42-jarige Kursat Yildirim uit Dortmund in de media over de hele wereld gemeld. De man had 10 miljoen euro gewonnen in de loterij. Op deze bijzondere momenten werd hij vergezeld door de 50-jarige Julia S., die uit Polen komt.

Het stel woonde meer dan zes maanden samen. – Toen hij naar mijn huis kwam, bleef hij daar. We waren erg close, we brachten veel tijd samen door,” benadrukt de Poolse vrouw in een interview. Met de overwinning begon alles echter als een kaartenhuis in elkaar te vallen.

De vrouw beschrijft hoe zij en haar partner op 1 oktober naar de loterij gingen om hun winsten op te halen. De 42-jarige moest zijn rekeningnummer opgeven en alle formaliteiten vervullen. Hij wilde echter niet weten hoeveel hij precies had gewonnen.

Toen ik hem zei de nummers op het ticket te controleren, wilde hij dat niet doen. Hij vroeg me om hem te laten dromen over de grote overwinning. Hij plande wat we samen zouden kopen. Een paar dagen later belde hij plotseling en begon te huilen. Hij zei dat hij 10 miljoen euro had gewonnen en vroeg me naar hem toe te komen,” meldt Julia S.

De 50-jarige beweert dat haar voormalige partner in het bijzijn van haar moeder begon op te scheppen over de winsten. Hij vertelde zijn vrienden ook meteen over het geluksbiljet.

Hij zou hen ook laten weten dat hij miljonair was geworden, via een status op WhatsApp. – Ik zei hem dat niet te doen, maar hij wilde niet naar me luisteren,” benadrukt Julia S.

Julia S. wijst erop dat de man kort daarna een paar dagen verdween. Hij vertelde zijn partner dat hij orde op zaken moest stellen. Toen hij haar eindelijk ontmoette, brak hij haar hart.

Julia S. benadrukt dat ze niet uit is op het geld van haar voormalige partner. Ze wil alleen anderen waarschuwen om geen relatie met hem aan te gaan.

Ze heeft zelfs een account aangemaakt op TikTok, waar ze haar geschiedenis met Kursat Yildirim beschrijft.

Ik begon online bedreigingen te krijgen van zijn collega’s. Ik geef niet om hen omdat ik weet wat voor mensen het zijn. Maar ik wil iedereen waarschuwen voor deze man. Hij rotzooide met de verkeerde persoon. Je rotzooit niet met Poolse vrouwen,” concludeert Julia S.

@nati_natka000 #CapCut #Chico ♬ Oh No (Instrumental) – Kreepa

Bron: Duitse media