De goedkope luchtvaartmaatschappij van Turkije, AJet, heeft aangekondigd dat ze nieuwe campagnes zullen lanceren voor Turken in Europa die naar Turkije vliegen.

Deze aankondiging werd gedaan tijdens een luchtvaartbeurs in Hamburg, Duitsland, waar de Algemeen Directeur van AJet, Kerem Sarp, sprak over de groei van AJet en hun economische ticketcampagnes.

Kerem Sarp benadrukte dat het verlagen van kosten hen in staat stelt om regelmatige promoties te organiseren, specifiek gericht op Turkse expats.

“Zolang wij onze kosten kunnen verlagen, zullen we voortdurend campagnes voeren zodat onze expat burgers voordeliger kunnen reizen,” zei Sarp.

Voortdurende promoties

Onlangs heeft AJet een kortingscampagne voor gezinnen van expat reizigers gelanceerd.

Kerem Sarp verklaarde: “Zolang wij onze kosten kunnen verlagen, zullen we continu campagnes voeren zodat zowel onze expat-burgers als onze burgers in Turkije voordeliger kunnen reizen.”

“We zijn van plan om binnenkort weer nieuwe campagnes voor expats te lanceren. We willen hun bezoeken aan Turkije stimuleren zodat ze vaker hun familie kunnen bezoeken en hun heimwee kunnen verzachten. Door frequente en betaalbare vluchten aan te bieden, willen we hun reiservaring verbeteren.”

Voorbereidingen voor het expat seizoen

Kerem Sarp legde verder uit dat AJet zich voorbereidt op het drukke seizoen, dat loopt van juni tot en met augustus. Het doel is om passagiers veilig, gezond en comfortabel naar hun bestemmingen te brengen.

Volgens Sarp heeft AJet een groot project binnen de luchtvaartsector gerealiseerd.

Hij wees erop dat er wereldwijd geen andere luchtvaartmaatschappij is die startte met een vloot van 80-90 vliegtuigen.

“Er is geen luchtvaartmaatschappij die in zo’n groot netwerk vliegt. In het begin waren er wat problemen met de systemen. We zijn begonnen op 31 maart. Nu zijn onze systemen stabiel en werken we aan verdere verbeteringen,” aldus Kerem Sarp.

Met deze aankondigingen hoopt AJet een grotere rol te spelen in de luchtvaartsector en tegelijkertijd Turkse expats te ondersteunen met betaalbare reisopties naar hun thuisland.

Bron: Turkse media