Een man in de Zwarte Zee provincie Tokat heeft 200.000 Turkse Lira ($21.920) gewonnen van een kraslot dat zijn vader in de prullenbak had gegooid, denkend dat hij niet gewonnen had.

“Ik weet niet waarom ik het deed, maar ik voelde het in mijn botten om de prullenbak te controleren en nog eens naar het kraslot te kijken,” vertelde Mustafa Aydınoğlu, de 24-jarige zoon, aan het Demirören News Agency.

In een verrassend incident, kocht de 48-jarige patisserie eigenaar İlyas Aydınoğlu twee kaarten op de weg naar de winkel. Toen hij op een van de kaarten kraste en zag dat er geen prijs op stond, gooide hij beide kaarten in de prullenbak en verliet de winkel en liet het aan zijn zoon over.

“Ik weet niet waarom, maar de kaarten kwamen onmiddellijk in mijn gedachten en ik nam ze uit de prullenbak. Toen controleerde ik de kaarten en realiseerde me dat we de prijs hadden gewonnen,” zei Mustafa Aydınoğlu.

“Mijn zoon belde en zei: ‘Waarom heb je de kaarten weggegooid? We hebben 200.000 lira gewonnen.’ Ik rende naar de winkel, en het was inderdaad waar,” zei de vader, die uitdrukte dat wat een toeval het was.

video

Bron: Turkse media