Vier mensen raakten gewond toen een groep van ongeveer 40 Armeniërs een Turkse familie aanviel in Saint-Die-Des-Vosges, Frankrijk.

De groep brak in het huis van de familie in de wijk Kellerman in en viel hen aan.

In een gesprek met Anadolu Agency zei een van de familieleden dat een Armeniër zaterdag de zoon van zijn neef met zijn auto had aangereden en dat er een geschil tussen hen was uitgebroken.

Het familielid merkte op dat zij daarna Armeniërs hadden ontmoet en dachten dat zij bij het incident betrokken waren, en zei dat later die dag Armeniërs het huis van het gezin van zijn neef waren binnengedrongen en hen aanvielen met honkbalknuppels, messen en ijzeren staven.

Het familielid voegde eraan toe dat een van de aanvallers ook een pistool had.

Vier mensen raakten gewond

Vier mensen raakten bij het incident gewond, zei het familielid. Een van hen liep drie schedelbreuken op en drie van hen werden in het ziekenhuis opgenomen en een van hen moest worden geopereerd.

Een lid van de Armeense groep opende het vuur in de lucht met een pistool terwijl hij de plaats verliet, zei het familielid.

Tot de groep behoorde een persoon die naar de regio Nagorno-Karabach was gegaan, waar afgelopen voorjaar gevechten plaatsvonden tussen Azerbeidzjaanse en Armeense strijdkrachten.

Bron: Franse media