Foto: Çağla Dereli en haar twee kinderen.

In Frankrijk zijn een Turkse moeder en haar 2 kinderen vermoord teruggevonden.

Çağla Dereli en haar dochter Selinay en zoon Ata zijn doodgestoken gevonden in een huis in Frankrijk.

Çağla Dereli en haar dochter Selinay en zoon Ata zijn doodgestoken aangetroffen in een huis in Frankrijk.

Yuksel Kuvvet (47), de slechthorende echtgenoot van de vrouw, die een video met gebarentaal op sociale media deelde over het incident, werd aangehouden.

Het incident vond plaats op 25 mei in Dreux, Frankrijk. De familieleden van Çağla Dereli (37), die in Frankrijk wonen en ingeschreven staan in het district Arsin van Trabzon, drongen het huis binnen met behulp van een slotenmaker.

De familieleden troffen Dereli en haar dochter Selinay (13) en zoon Ata (1,5) onder het bloed aan en lichtten de Franse politie in.

Bij het onderzoek van de teams die met de melding op het adres aankwamen, werd vastgesteld dat de moeder en haar 2 kinderen waren doodgestoken.

De lichamen van de moeder en haar twee kinderen zijn voor autopsie overgebracht naar het mortuarium van het ziekenhuis in Dreux.

Naar verluidt zullen de lichamen na de autopsie naar de wijk Işıklı van Trabzon in het district Arsin worden gebracht voor de begrafenis.

Aan de andere kant werd Y.K., de slechthorende echtgenoot van Çağla Dereli uit Trabzon, van wie zij enige tijd geleden scheidde, aangehouden in het onderzoek.

Bron: Yuksel Kuvvet (Facebook)

Het werd bekend dat de moordverdachte, die wordt verhoord, 2 jaar geleden werd veroordeeld tot 12 maanden gevangenisstraf en geen contact met zijn familie voor vermeend geweld tegen zijn vrouw en dochter Selina.

In zijn post schreef de verdachte in het Frans: “Ik hou heel veel van Selina, ik vraag u om vergiffenis, ik kus uw hart, ik heb haar al meer dan 3 jaar niet gezien, ik stop liever met leven en sterf, want Çağla Dereli wil dat ik sterf en naar de gevangenis ga”.

Bron: Karamadan