Foto: Wereldkampioen Rico Verhoeven en voormalig Glory-kickbokser en huidig UFC-vechter Gökhan Saki

Er hebben zich na de laatste wedstrijd van wereldkampioen Rico Verhoeven een paar uitdagers gemeld die maar wat graag met hem de ring in willen.

Zo liet voormalig Glory-kickbokser en huidig UFC-vechter Gökhan Saki blijken open te staan voor een gevecht met de kampioen.

Alex Pereira, die na afgelopen zaterdag Glory-kampioen is in het midden- én lichtzwaargewicht, liet weten een gevecht met Verhoeven te zien zitten. En nu dook dus ‘Bruce Lee’ ineens op.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gokhan Saki (@gokhansaki)

Hicham El Mellouli, een Marokkaan die in zijn land beter bekend staat als ‘Bruce Lee’, is uit op wraak. Hij heeft het op kickbokskampioen Rico Verhoeven voorzien.

El Mellouli, een voormalige politieagent, zegt onder meer revanche te willen nemen voor Tarik Khbabez. Die verloor eerder van Verhoeven in de finale van het Glory-viermanstoernooi. Via social media daagt de Marokkaan Verhoeven uit tot een gevecht.

“Waarom niet”

Hoelang wil Verhoeven nog doorgaan? “Totdat ik stop”, lachte hij. “Het is geen geheim dat ik later wil acteren. Maar het is nu nog niet klaar. “

Iedereen wil hem uitdagen, Gökhan Saki sloot zich zaterdagavond aan bij het rijtje potentiële kandidaten

“Waarom niet”, reageerde Verhoeven. Benjamin Adegbuyi won onlangs van Badr Hari en heeft ook wel interesse.

“Logisch”, zei Verhoeven.

“Maar laat Glory maar bepalen wie het wordt. Jamal Ben Saddik heeft zijn kans gehad. Weer een keer tegen Badr Hari? Prima, maar misschien moet hij eerst nog een andere wedstrijd vechten.”

Er staat een leger van kickboksers klaar om de strijd aan te gaan met de kampioen, onder wie Badr Hari die een derde gevecht met Verhoeven nog dit jaar verwacht.

Wereldkampioen Rico Verhoeven: ‘Kom op als je durft Gökhan Saki’

 

Bron: Nederlandse media