Yasemin Cemre İçlikan (17)

Vorige week werden politie-eenheden in Bursa ter plaatse gestuurd na een melding dat een vrouw roerloos in de liftschacht lag van een leegstaand bouwwerk. Bekijk hier de beelden.

Volgens het nieuws in DHA werd vastgesteld dat het levenloze lichaam behoorde tot de 17-jarige Yasemin Cemre İçlikan.

Het levenloze lichaam van Yasemin Cemre İçlikan werd naar het mortuarium van het Forensisch Instituut van Bursa gebracht voor autopsie.

Er werd onthuld dat Yasemin Cemre İçlikan werd geadopteerd toen ze slechts 2 jaar oud was.

Het echtpaar dat in Eskişehir woont adopteerde Yasemin Cemre İçlikan in 2008 toen ze nog geen kinderen hadden.

M.N.İ scheidde van zijn vrouw en vestigde zich in Bursa met zijn dochter Yasemin.

Depressief

Op de leeftijd van 8 jaar, werd Yasemin depressief toen ze hoorde dat ze was geadopteerd, en toen ze 12 jaar oud was, begon ze weg te lopen van huis.

Er werd verklaard dat Yasemin, die ook begon weg te lopen uit de slaapzaal, werd geplaatst in een zwaar beveiligde slaapzaal als gevolg van haar vermeende drugsgebruik.

In het kader van het onderzoek naar het incident heeft men de beveiligingscamera’s in de regio onderzocht en de verklaringen van ooggetuigen afgenomen, 3 mensen aangehouden, waaronder de vriend van het jonge meisje.

İçlikan’s vriend Bedirhan G. (17) en zijn neven K.D. en E.C. werden doorverwezen naar het gerechtsgebouw na hun procedures op het politiebureau.

Bedirhan G. werd gearresteerd door de rechtbank voor “opzettelijke doodslag”, terwijl K.D. en E.C. werden vrijgelaten onder voorwaarden.

Naar verluidt verklaarde de vermoedelijke moordenaar en vriend in zijn verklaring dat hij Yasemin op de dag van het incident aanbood om seksuele handelingen te verrichten bij zijn neef.

“Nadat we samen drugs hadden gebruikt, kwamen mijn neefjes naar me toe. Ik schopte haar, ze verloor haar evenwicht en viel in de liftschacht. Toen belde ik mijn familie en vertelde hen over het incident.”

Bron: Sabah