Naar verluidt wilde de aanvaller ongeveer 1 jaar geleden met de bruid trouwen, maar hij werd afgewezen.

Het moment waarop de bruidegom werd aangevallen met een pistool in Diyarbakır werd vastgelegd door een smartphone. Bekijk hier de schokkende beelden.

In een trouwzaal in de wijk Gaziler in het centrale Kayapınar district werd het moment waarop de bruidegom Ahmet E met een pistool werd aangevallen terwijl hij met de bruid de zaal binnenging, vastgelegd door de mobiele telefooncamera van een van de gasten.

De bruidegom en een kind raakten gewond toen ze werden aangevallen met een pistool op een bruiloft in Diyarbakır.

Naar verluidt wilde Selahattin Aktaş (26) ongeveer 1 jaar geleden trouwen met de bruid, die ook zijn familielid is, maar kreeg hij een negatieve reactie.

Op de video, tijdens de binnenkomst van de bruidegom en de bruid in de hal voor de henna-avond, is te zien dat Selahattin Aktaş (26) de bruidegom van achteren beschoot met een pistool, de bruidegom viel op de grond en de mensen om hem heen vluchtten.

Ondertussen is de bruidegom A.E., die met schotwonden naar het ziekenhuis is gebracht, in levensbedreigende toestand. Het onderzoek is nog gaande.

Volgens de ontvangen informatie werd de bruidegom Ahmet E aangevallen met een pistool toen hij gisteravond met de bruid de hal binnenging; de bruidegom werd in het ziekenhuis opgenomen met 8 kogels in zijn lichaam.

De bruidegom en een kind genaamd E.K. die geraakt werd door afketsende kogels raakten gewond.

De ernstig gewonde bruidegom werd door zijn familieleden naar een privékliniek gebracht. De politie hield de verdachte S.A. aan die vluchtte.

Bekijk hier de schokkende beelden.

Bron: Hurriyet