Tijdens een huwelijksceremonie in Egypte werd een bruidegom gefilmd terwijl hij zijn bruid gewelddadig duwde en meesleepte, wat tot verontwaardiging op sociale media leidde.

Wat aanvankelijk werd gezien als partnergeweld, kreeg een bizarre wending toen de bruidegom zijn gedrag toeschreef aan zwarte magie. Bekijk hier het filmpje.

Het bruidspaar ging daarna live op sociale media om de situatie uit te leggen, waarbij ze spraken over kwade krachten, maar hun uitleg werd met wantrouwen ontvangen.

De bruidegom bleef standvastig en kondigde aan een rechtszaak aan te spannen tegen degene die de video had gemaakt, terwijl de bruid verklaarde dat hun privéleven niemand iets aangaat.

De eigenaar van de trouwzaal onthulde dat er langdurige vijandigheid bestond tussen de families, wat de woede van de bruidegom zou hebben aangewakkerd.

Het incident heeft geleid tot discussies over maatschappelijke normen, familiaire conflicten en de prevalentie van huiselijk geweld.

Terwijl het stel hun publieke imago probeert te redden, blijven er zorgen over het welzijn van de bruid en de dynamiek van hun relatie.

Bron: Lovin