Foto: Voormalig premier van Turkije, Binali Yıldırım.

Voormalig premier Binali Yıldırım heeft een verklaring afgelegd over de aantijgingen van Sedat Peker, leider van de georganiseerde misdaadorganisatie.

De leider van de georganiseerde misdaadorganisatie, Sedat Peker, beweerde dat Erkam Yıldırım, zoon van Binali Yıldırım, tweemaal naar Venezuela was gegaan om een ​​plaats te regelen in de haven van Caracas, en herhaalde zijn bewering over het gebruik van de jachthaven voor cocaïnecirculatie.

Binali Yıldırım beantwoordde de vragen van persleden in Istanbul en legde een verklaring af over de beweringen van Sedat Peker: “Het is beslist een laster, het is een leugen”.

Sedat Peker: ‘Zoon van ex-premier maakt deel uit van drugsnetwerk’

“Mijn zoon ging naar Venezuela”

Yildirim zei: “Mijn zoon ging naar Venezuela en nam en verdeelde een reeks materialen zoals testkits en maskers om het coronavirus te bestrijden”, zei voormalig premier van Turkije.

Yildirim, die toegaf dat zijn zoon naar Venezuela ging, zei:  “Het is immoreel om ons en drugs naast elkaar te brengen. De beschuldigingen van Sedat Peker zijn absoluut laster, leugens, we verwerpen ze krachtig”, zei hij.

Bron: Turkse media