Vrouw gearresteerd nadat man in de borst was gestoken in Hackney

Een 31-jarige vrouw is gearresteerd nadat Mehmet C. N. in Hackney, een district in de Britse hoofdstad Londen, in de borst was gestoken.

Een Turkse man van in de 20 werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht na de aanval in een huis in Victoria Park Road op zondag om 15.30 uur.

De in Londen geboren 21-jarige Mehmet, die door een zwarte vrouw in de borst werd gestoken, werd naar het ziekenhuis gebracht

Een man werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in zijn borst was gestoken in een woning aan Victoria Park Road, Hackney. De toestand van het slachtoffer, een twintiger, is nog niet bekend gemaakt.

De vrouw is gearresteerd. Ze blijft in hechtenis op een oost-Londens politiebureau.

Seren B. beschreef de dag van de aanslag en zei dat een groep van 5 vrienden kebab aan het grillen was in de tuin voor hun huis.

Selen zei dat de vrouw bleekmiddel van boven naar beneden goot tijdens haar verjaardagsfeestje, en zei: “Mijn dochter en een vriend van haar drukten op de bel van de vrouw en zeiden: ‘We hebben een verjaardag. Waarom doe je dit. “Over twee uur is onze verjaardag voorbij”.

De vrouw zei: ‘Wacht even. Ik kom eraan,’ en ging naar beneden met het mes dat zij in de zak had gewikkeld. Mehmet vroeg de vrouw: ‘Wat is het probleem? Waarom word je boos?” Zij haalt het mes tevoorschijn en steekt het in Mehmets hart. Dan zwaait zij met het mes naar Mehmets vriend.”

Toen de vrouw de politie ter plaatse zag komen, sloot zij het raam en deed de deur op slot. Zij deed de deur niet open voor de politie. De deur werd ingetrapt door de politie, vervolgens werd de vrouw gearresteerd.

Het onderzoek wordt voortgezet.

Bron: Engelse media