Elmas Çeşmecik (27) en Miraç Kasal (24)

Een verschrikkelijk ongeluk gebeurde op de Fernpass weg op zondagavond.

Twee vrouwen verloren het leven, drie andere mensen werden met ernstige verwondingen naar de omliggende ziekenhuizen gebracht.

Het district Reutte, een gemeente in Oostenrijk, werd om 03:30 uur gealarmeerd. De reden was een ernstig verkeersongeluk waarbij twee auto’s betrokken waren.

Bij het ongeval waren vijf personen betrokken. Een van de bestuurders, een 24-jarige Turkse vrouw, en een 27-jarige passagier raakten bij de botsing dodelijk gewond.

Een 29-jarige Turkse man, die ook in de auto zat, werd met ernstige verwondingen per reddingshelikopter naar het ziekenhuis van Innsbruck gevlogen. De twee inzittenden van de tweede auto raakten ook ernstig gewond.

De 66-jarige Duitse chauffeur en zijn 52-jarige Duitse vrouwelijke passagier werden per ambulance naar de ziekenhuizen in Reutte en Kempten gebracht. Beide voertuigen waren totaal beschadigd.

Twee Turkse zussen gestorven

Bij een verkeersongeluk bij Tirol in Oostenrijk zijn 2 Turkse zussen omgekomen en 1 Turk ernstig gewond geraakt.

Vastgesteld werd dat Elmas Çeşmecik, die het leven liet, 7 maanden zwanger was en dat ook haar baby bij het ongeluk om het leven kwam.

De door Kamber Çeşmecik (29) bestuurde auto, waarin zijn vrouw Elmas Çeşmecik (27) en haar zus Miraç Kasal (24) op oudejaarsavond reisden, kwam rond 03.30 uur ’s ochtends frontaal in botsing met een auto die uit tegenovergestelde richting kwam.

Hoewel vele ambulances en paramedici ter plaatse werden gestuurd, konden Elmas Çeşmecik en haar zus Miraç Kasal niet worden gered.

De bestuurder van de auto, Kamber Çeşmecik, en de bestuurder en zijn vriend van de auto met Duits kenteken die uit tegenovergestelde richting kwam, raakten ernstig gewond.

Bron: Zeitung