Tarik Arici (32) is om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Turkije. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

Bij een verkeersongeval op de snelweg Ardahan-Ardanuç in de plaats Yalnızçam Hasköy kantelde de auto van Tarik in een ravijn.

Terwijl de bestuurder overleed bij het ongeluk, raakte U.A., die in de auto zat, ernstig gewond. De gewonde werd naar het staatsziekenhuis in Ardahan gebracht en daar behandeld.

In Ardahan overleed de bestuurder van de auto die in een ravijn kantelde en raakte één inzittende van de auto ernstig gewond.

De auto met kenteken 75 AAH 473 bestuurd door T.A. kantelde in een ravijn in Yalnızçam Hasköy nabij de snelweg van Ardahan-Ardanuç.

Na de melding van omstanders werden gezondheidsteams, AFAD-teams en gendarmerieteams naar de plaats van het ongeval gestuurd.

De bestuurder overleed op de plaats van het ongeval, U.A. raakte gewond.

De gewonde werd per ambulance naar het staatsziekenhuis in Ardahan gebracht en verkeerde in levensgevaarlijke toestand.

Provinciale voetbal

Binnen het provinciale voetbal wordt intussen wel verslagen gereageerd op het nieuws. “Het is verschrikkelijk”, klinkt het op de website van SKV Oostakker, waar het zoontje van Tarik vandaag bij de jeugd speelt.

“We kennen Tarik voornamelijk als ex-speler van FC Destelbergen en SKV Oostakker. Hij speelde nu voor FC Dampoort. Tarik was een speler met enorme kwaliteiten. Hij speelde eigenlijk onder zijn niveau, maar hij wou met familie en vrienden op het veld staan. Dat typeerde hem. Een schitterende kerel met een gouden hart. We gaan je verdomd hard missen kerel. Veel sterkte aan familie en vrienden.”

Ook bij FC Dampoort, de club waar Tarik nu speelde, wordt verslagen gereageerd. “Deze ochtend kregen we het nieuws van onze kapitein Tarik”, klinkt het.

“We hebben ons leven verloren, ons bloed. Moge God zijn familie, al zijn geliefden en de Dampoort-familie geduld geven.”

“Tarik heeft ook jarenlang de kleuren van onze club vertegenwoordigt”, reageert Futsal Besiktas Gent.

“Van derde provinciale tot in tweede nationale. Onze gedachten zijn bij hem en zijn familie, maar ook bij alle andere nabestaanden en betrokkenen.”

Bron: Vlaamse media