Kıvanç Tatlıtuğ

De Turkse acteur Kıvanç Tatlıtuğ heeft een gastoptreden gemaakt in het tweede seizoen van Netflix’s Belgische serie “Into The Night.”

Volgens een verklaring van het bedrijf, kondigde Netflix een nieuwe cast aan die zich aansluit bij het tweede seizoen van de serie.

De Turkse acteur Kıvanç Tatlıtuğ doet mee als gastster in dit seizoen van de serie, waarvan in het eerste seizoen acteurs uit landen als België, Frankrijk, Turkije, Duitsland, Polen, Italië en Rusland te zien waren.

Into The Night” is geschreven en geregisseerd door Jason George (Narcos, The Blacklist) en wordt geproduceerd door George en Tomek Baginski (The Witcher, The Cathedral).

De Belgische regisseur Nabil Ben Yadir (Les Barons, La Marche en Dode Hoek) en de Franse regisseur Camille Delamarre (Balthazar, The Way, Last Call) hebben ook meegewerkt aan het tweede seizoen van de serie.

In een verklaring zei Yadir: “Ik was erg onder de indruk van het goede acteerwerk en de harmonie die werd gecreëerd door de verschillende talen in ‘Into the Night’. De getalenteerde acteurs uit heel Europa die hun ervaringen en culturen meebrachten, zorgden voor een enorme synergie en een geweldige prestatie. Hoewel er talen als Frans, Arabisch, Spaans, Nederlands, Italiaans, Russisch, Turks, Engels en Pools werden gesproken op de set, spraken we eigenlijk een gemeenschappelijke taal en begrepen we elkaar heel goed. In de regisseursstoel zitten bij deze multiculturele cast was voor mij een unieke en verrijkende ervaring.”

Verhaal van het eerste seizoen

In de terugkerende cast uit seizoen 1 zien we onder andere Pauline Etienne, Mehmet Kurtulus, Laurent Capelluto, Ksawery Szlenkier, Jan Bijvoet, Babetida Sadjo, Nabil Mallat, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi & Nicolas Alechine.

Aan het einde van het eerste seizoen hebben de passagiers onderdak gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije. Helaas is dat maar van korte duur wanneer door een ongeluk een groot deel van hun voedselvoorraad wordt vernietigd.

Ze reizen vervolgens af naar Noorwegen in een wanhopige poging om te overleven. Maar ze zijn niet de enigen met dat idee… Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen.

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van de serie:

Bron: Hürriyet