Cengiz Çetintaş, een zakenman die in Nederland woont, is lange tijd van dokter naar dokter gereisd vanwege het rusteloze-beensyndroom, maar kon geen genezing vinden voor zijn ziekte.

Çetintaş, die slapeloze en vermoeide jaren doorbracht met aanvallen die vooral ’s nachts begonnen, werd genezen dankzij de dokter naar wie hij met een aanbeveling ging toen hij begon te denken dat er geen genezing voor zijn ziekte was.

Çeliktaş, die voor vakantie naar zijn geboortestad ging, meldde zich op aanraden van een vriend bij Neurochirurgiespecialist Op. Dr. Ekrem Yalçın.

Çetintaş, die een verklaring aflegde tegenover een lokale krant in Konya, verklaarde dat hij na zijn behandeling geen aanvallen meer had.

Çetintaş verklaarde dat zijn arts in Nederland zei dat de behandeling van zijn ziekte niet mogelijk was en zei dat hij nog steeds niet kon geloven dat zijn ziekte genezen was.

Op. Dr. Ekrem Yalçın verklaarde dat het rusteloze benen syndroom een behandelbare ziekte is en zei dat ziekten kunnen worden behandeld met een holistische benadering.

Op. Dr Ekrem Yalçın zei, “In het Anıt ziekenhuis kunnen we veel ziekten behandelen zoals fibromyalgie migraine, rusteloze benen syndroom, die chronisch worden gezien met een holistische benadering, met functionele en complementaire geneeskunde methoden. We voeren de behandeling uit in harmonie met onze patiënten.”

Bron: Sonhaber.eu