Foto: Hasret Çakır

In het district Köyceğiz in de provincie Muğla is de vrouw Hasret Çakır op het balkon van haar huis met een geweer doodgeschoten door de man met wie ze het had uitgemaakt.

Hasret Çakır (41), die op het balkon van haar huis in Muğla’s Köyceğiz district met een jachtgeweer werd neergeschoten, is overleden.

De verdachte van de moord op Çakır, Murat Bozkurt (48), de man met wie ze het had uitgemaakt, werd gearresteerd nadat hij was geïdentificeerd aan de hand van beelden van beveiligingscamera’s.

Volgens het nieuws van DHA hoorden mensen in de buurt van Yangı in Köyceğiz eergisteren rond 22.30 uur een geweerschot en vonden ze Hasret Çakır, die als serveerster in een uitgaansgelegenheid werkte, in een plas bloed op het balkon van haar gelijkvloerse woning.

Nadat de politie was ingelicht, werden gendarmerie en gezondheidsteams naar het adres gestuurd.

Çakır, een moeder van 2 kinderen die in de rug werd geschoten, kon niet worden gered ondanks alle inspanningen van de artsen in het Köyceğiz staatsziekenhuis waar ze na de eerste interventie van de paramedici naartoe werd gebracht. Çakır werd begraven op de Yangı buurtbegraafplaats.

Onder coördinatie van het bureau van de hoofdofficier van justitie zijn de teams van het onderzoeksteam van de gendarmerie (JASAT) en het commando van de gendarmerie van het district Köyceğiz na het incident een onderzoek gestart.

De teams analyseerden de camerabeelden in de omgeving en stelden vast dat Çakır door haar ex-vriend Murat Bozkurt was neergeschoten.

Murat Bozkurt, die bleek te zijn gevlucht naar het district Bodrum, werd gepakt met een jachtgeweer en aangehouden.

Bozkurt, die na zijn procedures bij de gendarmerie naar het gerechtshof werd verwezen, werd door het strafhof van vrede gearresteerd.

Bron: Evrensel