Seçil Çiftçi en Semih Sevgi

Naar verluidt heeft model en zangeres Seçil Çiftçi haar ex-vriend Semih Sevgi vermoord, die meerdere malen bij haar aan de deur kwam om vrede te sluiten.

Çiftçi zou vervolgens haar vader om hulp hebben gevraagd en Sevgi’s levenloze lichaam in een bosgebied hebben begraven.

Teams van het provinciale gendarmeriecommando van Istanbul hebben een melding ontvangen dat een ongeïdentificeerd mannelijk lichaam was gevonden in een bosgebied in Sancaktepe.

Na het eerste onderzoek werd contact opgenomen met zijn familie en werd vastgesteld dat Sevgi in Tokat woonde maar door zijn familie als vermist was opgegeven omdat er niets van hem was vernomen.

Het communicatie- en bewegingsverkeer van Semih Sevgi voor de moord werd vastgesteld aan de hand van de verklaringen van de mensen die hij in Istanbul ontmoette, de sociale media accounts die hij gebruikte.

De teams stelden vast dat Seçil Çiftçi de overledene bedreigde via haar sociale media-accounts en vonden drugs in het huis waar zij verbleef en hielden Seçil Çiftçi aan.

In haar verklaring bekende Seçil Çiftçi dat zij het had uitgemaakt met haar ex-vriend Semih Sevgi, maar omdat hij haar bleef lastigvallen, doodde zij hem in een gevecht en liet vervolgens het lichaam achter in een bosgebied in Sancaktepe bij haar vader.

In Çiftçi’s verklaring: “Toen de ruzie toenam, heb ik hem vele malen geslagen met de gebroken ijzeren poot van de stoel. Toen hij het leven liet, vroeg ik mijn vader om hulp. We brachten het lichaam met zijn handen en voeten vastgebonden naar het bos en begroeven hem”.

Seçil Çiftçi en haar vader C.Ç. werden door de gerechtelijke autoriteiten gearresteerd en naar de gevangenis gestuurd.

Bron: T24