De Turkse lerares Fidan Atalay droeg naar het werk een outfit die niet ieders goedkeuring kreeg. Iemand maakte een video terwijl ze les aan het geven is en die video zorgt voor wat ophef

De lerares krijgt ontzettend veel kritiek. Andere mensen vinden weer dat ze lekker met rust gelaten moet worden.

Het gaat om Fidan Atalay, docent bij een onderwijsinstelling, ze draagt in de video een jurkje of rokje dat niet veel verder dan net onder haar bil stopt.

Hiermee trok ze behoorlijk de aandacht. Zowel in het klaslokaal als op social media gooit de dame hoge ogen met haar strakke figuur en kleding.

Fidan zelf is zeer geliefd bij studenten, ze trekt zich niet zo veel aan van de kritiek en reageerde met een statement.

“Voor de eerste en enige keer in mijn leven heb ik alleen in het onderwijs gewerkt… Ik studeer al zolang ik me kan herinneren en ik doe mijn werk en mijn beroep met liefde… Als de dag komt, zullen al mijn studenten die mij kennen weten wat ik doe om meer behulpzaam te zijn voor een student, al mijn studenten die mij kennen… Iedereen zal het brood van zijn eigen hart eten… Ik heb altijd van mijn werk en mijn studenten gehouden Ik heb nooit gedroomd van een andere baan. En hiervoor heb ik alles opgegeven, zelfs mijn dierbaren, de afgelopen 12 jaar…”

Bron: Odatv