Het slachtoffer, dat op vrijdag 6 augustus werd aangetroffen in Breedenbroek (Gelderland), blijkt een 62-jarige man uit Turkije te zijn.

Zijn familie is geïnformeerd over het overlijden van de man en het lichaam van de man is vrijgegeven.

Het onderzoek loopt nog volop en richt zich erop wat er met het slachtoffer gebeurd is. Daarbij gaan de autoriteiten nog steeds uit van een misdrijf.

Naar de toedracht van het overlijden wordt onderzoek gedaan, in samenwerking met het NFI (Nederlands Forensisch Instituut).

Daarnaast wordt, nu de identiteit van het slachtoffer vaststaat, ook uitgebreid onderzoek gedaan om meer te weten te komen over de 62-jarige man.

De politie heeft de identiteit weten te achterhalen van de dode man die begin deze maand werd aangetroffen bij het Beggelderpad in Breedenbroek. Het gaat om een 62-jarige man uit Turkije.

Zijn familie is inmiddels geïnformeerd over het overlijden. Het lichaam is vrijgegeven. De man werd vrijdagochtend 6 augustus levenloos aangetroffen in Breedenbroek.

Komende donderdag en vrijdag wordt in de omgeving van de vindplaats van het slachtoffer een matrixbord geplaatst om getuigen te benaderen die mogelijk iets gezien hebben rondom het Beggelderpad.

De politie hoopt meer informatie te krijgen over de wandel en handel van het Turkse slachtoffer.

Daarom is inmiddels ook een foto van het slachtoffer vrijgegeven, met toestemming van de familie.

Er hebben zich volgens de politie al veel mensen gemeld met informatie of camerabeelden.

Recente en nieuwe informatie is nog altijd zeer welkom.

Bron: Nederlandse media