Co-partner van de wereldwijde Nusr-et keten, Nusret Gökce, bediende Oscar-winnaar Leonardo DiCaprio in zijn restaurant in Dubai. DiCaprio bestelde een biefstuk, waarna “Salt Bae” Gökce werd gefotografeerd tijdens het uitvoeren van zijn beroemde zout “move”, terwijl DiCaprio in verwondering keek.

Gökce postte een foto van het moment op zijn officiële Instagram-account en schreef “Hij zei: ’Jij bent de echte Oscar performer’”, samen met de hashtag #saltbae. Gökce werd onlangs een sociale media-fenomeen door de manier waarop hij zijn vlees sneed en voor zijn “zoutstrooivaardigheden”.

2017 Oscar adayi sensin dedi#saltbae #saltlife #salt @leonardodicaprio

Een foto die is geplaatst door nusr_et (@nusr_et) op

Zijn video’s gingen viraal en werden bekeken door miljoenen mensen over de hele wereld onder de hashtag #saltbae. Dit is wat hij zei over zijn speciale zout move: ”Het strooien met zout aan het einde kwam eigenlijk automatisch. Ik heb het niet gedaan om te pronken. Het is gewoon mijn handtekening. Zie het als de laatste strook op een schilderij. Het was de laatste strook op het vlees. Het is mijn manier om het vlees te zegenen.”

Hurriyet