Sedat Peker

Sedat Peker heeft een nieuw bericht gedeeld op zijn sociale media-account.

Terwijl de aantijgingen in de video’s die werden gepubliceerd door Sedat Peker, die werd onderzocht op beschuldiging van “leiderschap van een georganiseerde misdaadorganisatie”, zijn plaats op de agenda hielden, kwam er een nieuwe post van Peker.

Na de groepsvergadering van Erdogan zei Peker, zonder te zeggen op wie hij het mikte.

Peker zei in zijn post op sociale media: “Ik heb het al eerder gezegd. De hond die niet kan blaffen, roept de wolf naar het huis. Als je zoiets op de agenda plaatst waarvan ik nooit ben beschuldigd, zal ik beginnen te vertellen wie een hartaanval heeft in het huis van Defne. Forceer je geluk niet!’

“Wees niet oneerlijk of oneerlijk. Wat ik zal vertellen is niet zoals wat er in tijdschriften staat, ik zal het in alle details uitleggen. Wees niet oneerlijk, vecht als een man. Ik droeg het martelaarshemd.”

“Als je vecht als een man, zul je het opnemen tegen een mannelijke vijand. Als je een demon wordt, kom je de grootste demon ter wereld tegen.”

Wie is Defne?

Defne Samyeli, die we kennen als nieuwspresentatrice, maakte later sterke indruk met haar acteerwerk. Dus wie is Defne Samyeli?

Hoe oud is Defne Samyeli en waar komt ze vandaan? Defne Samyeli werd op 17 maart 1972 in Istanbul geboren als tweede dochter van een familie die oorspronkelijk uit Malatya kwam. 

Omroeper, presentator, acteur en columnist Defne Samyeli werd geboren op 17 maart 1972 in het Kasımpaşa Naval Hospital in Istanbul. De moeder van Samyeli komt oorspronkelijk uit Malatya en is Sendegül Samyeli en haar vader is Haluk Samyeli.

De vader van Defne Samyeli, admiraal, Haluk Samyeli, stierf toen Defne Samyeli 13 jaar oud was.

Bron: Turkse media