Nusret Gökçe aka ‘Salt Bae’, de Turkse slager heeft een gastrol gekregen in de populaire Netflix-serie Narcos. Nusret werd een internetfenomeen nadat hij video’s postte op sociale media, waarop hij vlees aan het snijden en aan het kruiden was met zout. Zijn video’s veroverden het internet razendsnel.

Narcos, dat zich afspeelt en gefilmd wordt in Colombia, vertelt het verhaal van drugsbaron Pablo Escobar, die miljardair werd door het produceren en verdelen van cocaïne, in seizoen één en twee. Het derde seizoen zal focussen op het Medellinkartel.

Foto: Nusret Gökçe poseert met Narcos-acteur Pedro Pascal in Bogota, Colombia (Bron foto: @nusr_et)

Foto’s met acteurs Narcos

Gökçe serveerde vlees aan de hoofdpersonages van Narcos tijdens zijn gastoptreden, waarvoor hij vorige week naar Bogota, de hoofdstad van Colombia reisde. Tijdens het filmen, had de Instagram-ster de kans om enkele foto’s te nemen met de hoofdacteur Pedro Pascal en andere leden van de cast.

Nusret poseert samen met de hoofdacteur van Narcos.

De Instagram-post met de hashtags #saltbae, #saltlife en #narcos werd onmiddellijk door duizenden volgers van Gökçe geliket.

DiCaprio

Dit is niet de eerste keer dat Gökçe de krantenkoppen haalde met zijn Instagram-posts, vorig jaar in februari werd hij gezien met Academy award winnaar Leonardo DiCaprio in Dubai in de zaak van zijn steakhouse keten Nus-ret.

Restauranteigenaar Gökçe deelde een foto van zichzelf en DiCaprio aan tafel, waarin hij het vlees van de Titanic-ster zelf kruidde met zijn bekende move terwijl hij nauw in het oog werd gehouden door DiCaprio.

Sensueel vlees kruiden

Gökçe, die reeds een Instagram-ster was in Turkije, ging internationaal viraal in januari dankzij zijn video’s waarin hij vlees snijdt en kruidt op misschien wel de meest ‘sensuele’ manier mogelijk.

Elk van zijn video’s heeft miljoenen likes gekregen, terwijl er internetmemes van Gökçe op verschillende sociale media platformen zijn verschenen.

Gökçe was zelfs de inspiratie voor een nieuw mobiel spel genaamd “Salt Chef” dat ontwikkeld werd door Perfect Tap Games DMCC.

Sabah