De beslissing om Halime Sultan te spelen in Diliris Ertugrul begint nogal belastend te worden voor de Turkse acteur Esra Bilgiç.

Terwijl het historische drama dankzij premier Imran Khan grote populariteit verwierf in Pakistan, bekritiseren de fans van de show herhaaldelijk de acteurs omdat ze hun leven buiten hun personages leiden.

Het lijkt erop dat ze denken dat Bilgiç eigenlijk Halime (moeder van Osman I) is.

Bilgiç ging naar Instagram om haar samenwerking met het lingeriebedrijf te delen terwijl ze hun nieuwste collectie, Love Cloud, promootte.

Zodra ze de advertentie had geüpload, stroomden Pakistaanse fans naar de commentaren om als morele politie op te treden en de commentaarsectie te infiltreren met ongewenst advies (zie hieronder).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esra Bilgic (@esbilgic)

Een gebruiker voelde zich bedrogen door de kledingkeuze van de Turkse acteur en zei: “Schaam je! Na Halima’s personage, zou je je moeten schamen voor dit soort kleding.”

Een duik in de commentarensectie liet echt zien hoe het een ‘beproevende tijd’ was voor Pakistaanse fans van de Turkse show.

Ze spraken hun afschuw uit, vervloekten de acteur en trokken haar beslissing in twijfel om Halime in de show te spelen als ze later “naaktheid wilde promoten”.

Het is niet de eerste keer dat Bilgiç te maken krijgt met ongegronde kritiek.

Esra Bilgic verwierf veel populariteit met haar rol van Halime Sultan in het Turkse drama Dirilis Ertugrul.

De Turkse diva heeft ook gewerkt als model voor verschillende Pakistaanse merken, waaronder Khaadi en Maria B, en werkte ook als ambassadrice voor Peshawar Zalmi.

Bron: Turkse media