Melike Gün Kanavuzlar

Op beveiligingsbeelden is het gruwelijke moment vastgelegd waarop een Turkse tiener van een gebouw naar beneden viel terwijl ze probeerde een selfie te nemen.

Het fiasco vond plaats op 12 oktober toen Melike Gün Kanavuzlar, 15 jaar, haar toestel liet vallen vanop de 4e verdieping, in de stad Ortaca in de provincie Muğla in het westen van Turkije, aldus lokale media.

Toen de tiener een selfie probeerde te nemen, verloor ze haar evenwicht en viel ze vier verdiepingen lager op de stoep.

De schrijnende clip van 11 seconden, opgenomen via beveiligingscamera’s op naburige gebouwen, begint met een omstander die over het trottoir buiten het gebouw wandelt.

Plotseling komen ze onder de luifel van het gebouw vandaan, waarna het lichaam van Kanavuzlar met een misselijkmakende plof op het beton naast hen valt.

De tiener werd vervolgens in kritieke toestand naar een staatsziekenhuis gebracht. Ze hield het maar liefst 18 dagen vol voordat ze aan haar verwondingen bezweek. Kanavuzlar werd op 30 oktober begraven.

Evenwicht

De tiener gleed uit toen ze haar telefoon liet vallen en toen ze probeerde het toestel te pakken verloor ze haar evenwicht.

De Turkse politie werd ter plaatse geroepen nadat de tragedie zich op 12 oktober voordeed in de stad Ortaca in de provincie Mugla in West-Turkije.

Bron: Turkse media