Foto: Bensu Güzel Keçeli (31) en Çağatay Keçeli (30)

Bensu Keçeli (31), die gewond raakte bij het ongeval in de wijk Milas in Muğla, waar ook haar man Çağatay Keçeli (30) en zijn vriend om het leven kwamen, overleed in het ziekenhuis waar zij werd behandeld.

Het ongeval gebeurde op de ochtend van 7 augustus in de plaats Alatepe in de wijk Ören. De auto met buitenlands kenteken P-035-DZ, bestuurd door de 33-jarige Recep Argun raakte de macht over het stuur kwijt en kantelde in een ravijn.

Gezondheidsteams, brandweer en gendarmerie werden naar de plaats van het ongeval gezonden.

Er werd vastgesteld dat de chauffeur Recep Argun (33)uit Amersfoort en Çağatay Keçeli ter plaatse overleden.

Brandweerlieden redden Yasin Uysal (35) en Bensu Keçeli (35) die vastzaten in het voertuig en droegen hen over aan paramedici.

De gewonden werden naar de omliggende ziekenhuizen gebracht. Naar verluidt was Recep Argun vanuit Nederland naar Milas gekomen voor een vakantie en waren de andere inzittenden van de auto zijn vrienden.

Bensu Keçeli, die getrouwd was met Çağatay Keçeli, overleed in het ziekenhuis van Mugla waar zij 4 dagen werd behandeld.

In volgorde: Çağatay Keçeli (30), Bensu Keçeli (31), Recep Argun 33, Yasin Uysal (35)

Volgens de verkregen informatie is de auto met Nederlands kenteken P-035-DZ onder controle van Recep Argun door een onduidelijke oorzaak uit de hand gelopen en in een ravijn gevlogen.

Bensu Keçeli, die schedelbreuken, een gebroken nek, een gebroken ruggenmerg en schouderbladen had, is ondanks alle ingrepen enkele dagen geleden overleden.

Naar verluidt zal het lichaam van Bensu Keçeli (31) naar Ankara worden gebracht voor de begrafenis.

Bron: Turkse media