Amerikaanse zangeres en actrice Lindsey Lohan retweette de post van president Edogan van 7 augustus. Ze riep tevens op Twitter om een evenement te organiseren, om zo donaties voor de Syrische vluchtelingen verzamelen. Ze voegde expliciet de Turkse president Erdogan en de Russische president Vladimir Putin toe.

De 30 jarige Amerikaanse ster retweette de Turkse president met als boodschap: ‘Ik wil nogmaals mijn volk bedanken en ik wil dit tonen aan de hele wereld. Daarom zeg ik #ÉénVolkÉénHart.” Deze boodschap werd op Twitter gepost door president Erdogan op 7 augustus tijdens de grote Democratie Bijeenkomst na de mislukte staatsgreep van 15 juli.

Lohan deelde een andere tweet, waarin ze vroeg om een evenement te organiseren, om zo donaties te verzamelen voor de Syrische vluchtelingen en nodigde zowel Erdogan als Putin uit om mee te doen.

In haar laatste tweet herinnerde ze er iedereen aan dat het niet wil zeggen dat ze het lijden van de Syrische vluchtelingen mogen vergeten, nu ze een nieuwe president hebben, alsook de hulp die Turkije aan hun geeft.

Sabah